Home      About Us      Sitemap    Contact Us 

hotelnepal.com
Spacer

Benvolguts clients valuosos,
Salutacions des Hotel Nepal com

Hotels Heritage al Nepal Hotel Nepal com ofereix tot tipus d'allotjament "Hotel, Resorts, Hotels, Patrimoni Guest House, Wildlife Resort, Golf turístic, motels, posades, Beach Camp, Apartaments Mateix, Stayss casa, pagar, etc Convidat" tot el Nepal, on es poden trobar seu allotjament d'acord amb rang de pressupost.

És un dels allotjaments del viatger - Guia que ofereixin la informació necessària per a totes les categories d'hotels amb incloure la terra i el transport aeri fins al final a través del Nepal en una finestra.

Nosaltres proveïm informació bàsica sobre l'estat d'allotjament al Nepal per als viatgers nacionals i estrangers. Tota la informació en aquest lloc es representa en un format de base de dades que conté principalment informació sobre els hotels i complexos turístics que estan registrats i reconeguts pel Govern de Nepal. La base de dades s'inclourà amb la descripció de l'hotel i les seves instal.lacions, serveis, tarifes i les seves categories d'estrelles que fa possible per a que triï per romandre al seu lloc d'interès d'acord al seu pressupost. Proporciona viatger més àmplia selecció d'allotjament a la xarxa, incloent hotels independents i cadenes principals, així com cases de vacances a Nepal.

Hotel Nepal com també proporciona informació bàsica sobre la llar i la Internacional Les aerolínies i els seus serveis, és a dir, vol horaris, tarifes i reserves. També inclou informació sobre els serveis de lloguer de vehicles ( Rent A Car ), com automòbils, camionetes, micro autobús, Jeep, Coaster, Montero, Prado, Tata Summe, camions, autobusos i mini busos, com per la seva exigència.

No obstant això, estem molt contents de compartir aquesta informació que ara hem estat venent Vacances a diferents rutes, paquets de viatges i aventures a través d' Hotel Nepal com ofereix serveis de reserva de la seva àmplia xarxa a través de llocs web localitzats. Ser l'operador majorista de turisme de Nepal, Bhutan, Xina / Tibet, l'Índia, Pakistan, Sri Lanka, Tailàndia, Myanmar, Mongòlia i Vietnam, amb els socis comercials forts en les regions respectives, el que pot oferir als nostres clients l'assessorament d'experts i les idees innovadores per assegurar-se que aconsegueixin un servei professional a un preu raonable.

Hotels Heritage al Nepal Aquest lloc també inclou informació sobre el turisme notícies en general i en particular sobre els temes d'actualitat relacionats amb els viatges i el turisme. Això proporciona una valuosa del professional del turisme a tot el món que s'eleven al tema candent dins de la indústria fins al nivell de formulació de polítiques. En canvi, tenim actualització Nepal-Notícies amb l'última succeint al Nepal en el sector turístic, així com a tot el país en diferents seccions de les actualitzacions més recents del Nepal - polítics, socials, econòmics i altres. Esperem que aquest missatge serà beneficiós per a tots els visitants que planegen visitar Nepal.

Nepal és una terra d'extrema diversitat topogràfica, climàtica i ecològica. Situat al sud de la serralada de l'Himàlaia central, Nepal abasta una superfície de 147.181 quilòmetres quadrats varia en altitud des de 75 metres a 8.848 m, la Muntanya Everest. A poca distància d'aproximadament 200 km, el paisatge varia de tropical a subtropical fins l'alpí. També hi ha una gran diversitat de flora i fauna, únic lloc del patrimoni cultural a la vall de Katmandú sol. Pocs països al món tenen una gamma tan àmplia de la bellesa natural amuntegats en una àrea tan petita. Nepal és el país de moltes experiències naturals i culturals.

Hotel Nepal com li facilita la interpretació d'aquest lloc directament en la seva llengua Anglès juntament amb l'ajuda de Google Translate. La traducció podria crear algun error de llenguatge, disculpin les molèsties. Esperem que aquesta traducció ajudarà a entendre més sobre els nostres serveis. Esperem que aquest lloc va a satisfer i rejovenir el seu desig de viatjar. Si vostè té alguna pregunta, no dubti en contactar amb nosaltres.

5 (cinc) estrelles a Katmandú ofereix: Habitacions Suite, habitacions de luxe, spa i club de salut, entreteniment, esports i esbarjo, restaurants i bars, banquets i reunions, Casino, Centre de negocis, saló de bellesa, taulell de viatges, piscines, una exterior d'àrea de funció, trasllat a l'aeroport i més ..
Hyatt Regency Kathmandu - Taragaon, Boudha, Kathmandu, Nepal
Soaltee Crown Plaza - Tahachal, Katmandú, Nepal
Hotel Shangri-La - Lazimpat, Katmandú, Nepal
Hotel de l'Annapurna - Durbarmarg, Katmandú, Nepal
Hotel Himàlaia - Kupondol, Lalitpur, Nepal
Hotel Yak & Yeti Katmandú - Durbar Marg, Kathmandu, Nepal
Radisson Hotel Kathmandu - Lazimpat, Katmandú, Nepal
L'hotel Malla - Lekhnath Marg, Kathmandu, Nepal
L'Hotel Everest - Nova Baneshwor, Katmandú, Nepal
Le Meridien Kathmandu - Rajnikung, Gokarna, Thali, Katmandú, Nepal
Línies aèries nacionals i de serveis al Nepal disposa el següent: El servei aeri de Katmandú a Lukla, Pokhara, Jomsom, Bharatpur, Phaplu, Biratnagar, Bhadrapur, Lamidanda, Nepaljung, Simara, Bharatpur, Dhangadhi, Meghauly, Vol de Muntanya, Janakpur, Dolpo, Rumjatar, Simikot i tornar a molts i més ..
Buddha Air Best Mountain Vol Katmandú - Pokhara, Biratnagar, Bharatpur i ..
Yeti Air - Millors ofertes de vols i de Muntanya de Katmandú a Pokhara, Biratnagar
Guna Aire - Vol de Muntanya, Katmandú a Pokhara, Bharatpur, Bhairahawa i molts
Nepal Airlines - Vol a Jumla, Dolpo, Phaplu, Tumlingtar i moltes àrees remotes ...
Shangri-La d'aire - Muntanya Vol, Kathmandú - Pokhara, Bharatpur, Bhairahawa &
Cosmic Air - Vol Katmandú a Pokhara, Nepaljung, Bharatpur, Bhairahawa & ...
Agni Air - Muntanya vol, vol a Lukla, Jomsom, Pokhara, Bharatpur i moltes
Tara Aire - Vol a Lukla, Jomsom, Tumlingtar, Meghauly i molts ...
Sita Air - vol diari d'anada i tornada des de Katmandú a Lukla i Surkhet.
Gorkha Aire - Vol Katmandú a Pokhara, Nepaljung, Bharatpur i molts ...
Skyline Aire - Vol de Muntanya, Katmandú, Bharatpur, Bhairahawa i molts ...
Hotels de l'herència d'estil al Nepal ofereix: Habitacions amb bany propi, habitacions de luxe, Spa & Health Club, Entreteniment, Esports i d'esbarjo, Banquets i reunions, Centre de negocis, saló de bellesa, Informació de Viatges, Piscines, metge de guàrdia, notícies del matí de paper-, l'aeroport de Shuttle, el servei telefònic analògic i moltes més ..
Dwarika Village - Purano Baneshwor, Battisputali, Katmandú, Nepal
Gaun Ghar Resort - Bandipur, Tanahu, Nepal
Kantipur Temple House - Thamel, Katmandú, Nepal
Ambaixador Garden Home - Thamel, Katmandú, Nepal
Shanker Hotel Katmandú - Lazimpat, Katmandú, Nepal
Heritage Hotel Bhaktapur - Barahipith, Bhaktapur, Nepal
Hotel Vajra - Bijeshwori, Katmandú, Nepal
Hotel Courtyard - Thamel, Katmandú, Nepal
Servei d'Helicòpters de la Carta del Nepal ofereix vols en helicòpter, rescat, el Trans-Border vols a Bhutan, vols per fer turisme, Turisme de Muntanya Vol, Obres Expedition, evacuació mèdica, moment corporativa, suport a projectes, expedició, Vols de suport a la Caminada (Heli-Trekking), Heli -Esquí i més ..
Air Ananya - Carta, Trans-Border Bhutan, Rescat, Obres Expedition, Evacuació i ..
Línies aèries d'Àsia - Servei de Helicòpter - Evacuació mèdica, moment Corporativa
Aire Còsmic - Carta - Rescat - Llocs d'interès de Muntanya, Expedition, d'evacuació
Dinastia d'Aviació - Rescat - Llocs d'interès de Muntanya, Obres Expedition ..
Aire Cua de Peix - Carta de rescat, vol de muntanya, Expedició, d'evacuació ..
Gorkha Línies aèries - Carta - Rescat - Expedició de Muntanya, l'evacuació mèdica
Karnali Aire - Rescat - Muntanya Turisme, Obres Expedition, Evacuació ..
Manang Air - Carta - Rescat - Llocs d'interès de Muntanya, Expedició, les empreses
Muntanya helicòpter - Carta, Rescat, Expedició, Carta, les empreses, el Projecte
Shree Línies aèries - Carta, Trans-Border Bhutan, Rescat, de projectes, expedició
4 (quatre) estrelles a Katmandú ofereix: Habitacions amb bany propi, habitacions de luxe, Spa & Health Club, Entreteniment, Informació de Viatges, Esports i esbarjo, Banquets i reunions, Centre de negocis, Relació de visites, restaurants i bars, Zona d'esdeveniments a l'aire lliure, Piscines , saló de bellesa, Trasllat a l'aeroport i ..
L'hotel Shanker - Lazimpat, Katmandú, Nepal
El Airport Hotel - Aeroport, Sinamangal, Katmandú, Nepal
Hotel Vaishali Thamel - Thamel, Katmandú, Nepal
GG hotel Regency - Baneshwor, Katmandú, Nepal
L'Hotel Bluestar - Thapathali, Katmandú, Nepal
Hotel Sherpa - Durbar Marg, Kathmandu, Nepal
Hotel Himàlaia - Kupondol, Lalitpur, Nepal
Hotel Tibet International - Boudha, Kathmandu, Nepal
Grand Hotel Katmandú - Tahachal, Katmandú, Nepal
Hotel Woodlands - Durbar Marg, Kathmandu, Nepal
Durbar Hotel - Durbar Marg, Kathmandu, Nepal
Grand Resort Hotel Nnorling & SPA - Gokarna, Katmandú, Nepal
Apartaments a la vall de Kàtmandu disposa el següent: d'alta qualitat, a més d'habitatges i totalment decorades amb un acabat únic apartaments interiors a Katmandú, Patan i tot Nepal. 24 hores d'aigua calenta i freda, neteja i servei de bugaderia, vigilant presents les 24 hores, pàrquing amb vigilància dins de les instal · lacions i moltes més ..
Els apartaments Hàbitat - Buddhanilkantha, Katmandú, Nepal
Apartment Hotel Shaligram - Jawalakhel, Lalitpur, (la Vall de Katmandú), Nepal
Sagarmatha Apartament Bed & Breakfast - Sanepa, Lalitpur, Nepal
Melungtse Apartaments - Chakrapath, Maharanjgunj, Katmandú, Nepal
Apartaments Summit Hotel - Sanepa, Lalitpur, (la Vall de Katmandú), Nepal
Katmandú, B & B - Sanepa, Lalitpur, (la Vall de Katmandú), Nepal
El Apartament Casa Roja - Lalitpur 22, Chakupat, Patan, Lalitpur, Nepal
Boudha Apartaments - Boudha, Kathmandu, Nepal
Muna Inici Stayss Nepal - Katmandú, Nepal
Hotels a prop de Katmandú ofereix: Habitacions amb bany propi, habitacions de luxe, Spa & Health Club, Entreteniment, Informació de viatges, esports i activitats recreatives, banquets i reunions, Centre de negocis, Relació de visites, restaurants i bars, Zona d'esdeveniments a l'aire lliure, piscines, saló de bellesa, l'aeroport de Trasllats i molts més ..
Park Village Hotel - Budhaneelakantha, Katmandú, Nepal
Godavari Village Resort - Godawari, Lalitpur, Nepal
Hotel The Inn d'Outlook - Dhaksi Dhara, Matatirtha, Katmandú, Nepal
Lògies de la Cimera Village - Risal Danda, Lakuri Bhanjyang, Katmandú, Nepal
Osho Tapoban - Nagarjuna bosc, Katmandú, Nepal
Kushi Family Resort (KFR) - Mathatirtha, Katmandú, Nepal
Shivapuri Village & Eco-Turisme , Shivapuri, Àrea de Conservació, Katmandú, Nepal
Grand Resort Hotel Norling & SPA - Gokarna , Katmandú, Nepal
Veure l'Hotel Bhrikuti - Godavari, Lalitpur, Nepal
Haatiban Summit Resort - Haatiban, Katmandú, Nepal
Balthali Village Resort - Balthali 4, Kavre, Nepal
Chobhar Le-Village Resort - Chobhar, Katmandú, Nepal
3 (tres) estrelles a Katmandú ofereix: Habitacions amb bany propi, habitacions de luxe, Relació de visites, entreteniment, reunions i conferències, mini bar, saló de bellesa, Trasllat a l'aeroport, les 24 hores Servei d'habitacions, restaurant Jardí, Zona d'esdeveniments a l'aire lliure, restaurant i Bars, Wi-Fi, i molts més ..
Samsara Resort Thamel - Thamel, Katmandú, Nepal
Kathmandu Guest House - Thamel, Katmandú, Nepal
Thamel Eco Resort - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Cosy - Bhaktpur, Nepal
Summit Hotel - Kupondol Altura, Lalitpur, Nepal
Hotel de Muntanya - Kantipath, Katmandú, Nepal
Hotel de Bona Voluntat de Patan - Patan, Lalitpur, Nepal
Cascade Hotel Katmandú - Lazimpat, Katmandú, Nepal
Katmandú Resort Hotel Thamel, Katmandú, Nepal
Mystic Hotel Buda - Sitapaila, Katmandú, Nepal
Hotel Harati - Chhetrapati, Katmandú, Nepal
Hotel Manang - Thamel, Katmandú, Nepal
Merco Polo Business Hotel - Kamal Pokhari, Katmandú, Nepal
Hotel Marshyangdi - Thamel, Katmandú, Nepal
Royal Hotel Astoria - Hattigauda, ​​Katmandú, Nepal
Hotel Centre Point - Thamel, Katmandú, Nepal.
Hotel Gangjong - Lazimpat, Katmandú, Nepal.
El Royal Singi Hotel - Kamaladi, Katmandú, Nepal.
Hotel Tibet - Lazimpat, Katmandú, Nepal.
L'Hotel Jardí - Nayabazaar, Thamel, Katmandú, Nepal.
Lloguer de cotxes a Nepal disposa el següent: Els diferents tipus de vehicles disponibles en el mercat local, com ara automòbils, camionetes, Haice, Mini Bus, Bus Coaster, Big Bus, Bus Sutleg, Land Cruiser, Montero, Prado, El servei de recollida, Càrrec Van , camions, renda mensual i anual de qualsevol tipus de vehicle, autobús de ruta llarga i servei d'entrades i més ..
Cotxe - Màxim de 04 persones inclòs el conductor
Van - Màxim de 06 persones inclòs el conductor.
Haice - Màxim de 10 persones inclòs el conductor.
Mini Bus - Màxim de 25 persones inclòs el conductor.
Coaster - Màxim de 18 persones inclòs el conductor.
Big Bus - Nombre màxim de 35-40 persones, inclòs el conductor.
Sutleg Bus - Màxim de 35 persones inclòs el conductor.
Land Cruiser - Màxim de 04 persones inclòs el conductor.
Montero - Màxim de 04 persones inclòs el conductor.
Prado - Màxim de 04 persones inclòs el conductor.
Pick-Up - Màxim de 3 a 6 persones inclòs el conductor i Productes
Càrrec Van - Nombre màxim de 3 persones inclòs el conductor i Productes
Els vols internacionals del Nepal està connectat al món, com el de Doha, Dubai, Dhaka, Atur, Lhasa, Bangkok, Singapur, Hong Kong, Xangai, Seül, Muscat, Colombo, Chennai, Kuala Lumpur, Amsterdam, Osaka, Londres, París, Karachi i Índia - Delhi, Bombai, Benarés, Calcuta, Bangalore i més ...
Air Arabia - Katmandú a Bahrain, Chennai, Mumbai, Colombo, Doha, Muscat i ..
Air Àsia - KL - Katmandú - Kuala Lumpur - Austràlia - França - Índia - Japó i ..
Air China - Katmandú a Lhasa, Chengdu a Lhasa, Lhasa a Katmandú i ..
Air India - Nova Delhi - Katmandú - Delhi - Frankfurt - Doha - Dubai - Obra Nova i
Arke Fly - Amsterdam - Dubai - Katmandú - Dubai - Amsterdam i més ...
Bahrain Air - Bahrain - Katmandú - Bahrain - Egipte - Jordània - Líban i ..
Biman Bangla Desh - Kathmandu a Dhaka, Bangkok, Kaula Lumpur, Hong Kong i
Buddha Air - Kathmandu - Varanasi - Katmandú - Atur - Katmandú i més ..
Cathay Pacific - Hong Kong - Katmandú - Hong Kong - Auckland - Perth - Sydney i
Xina Eastern Airlines - Kunming - Katmandú - Kunming - Amèrica - Austràlia i ..
Xina Southern Airlines - Katmandú a Guangzhou (CAN) a Katmandú i més ..
Dragon Air - Hong Kong - Katmandú - Shanghai - Beijing - Bangkok - Taipei i ...
Druk Air - Kathmandú a Atur, Delhi, Atur a Bangkok, Katmandú, Calcuta i ..
Etihad Airways - Abu Dhabi - Katmandú - Abu Dhabi - Europa - EUA - Àfrica i ..
Flydubai - Dubai - Katmandú - Dubai - Bangla Desh - Doha - Karachi i més ..
GMG Airlines - Kathmandu a Dhaka, Dhaka a Katmandú i més ..
Gulf Air - Katmandú a Bahrain, Muscat, Abu Dhabi, Doha, Kuwait i més
Indian Airlines - Katmandú a Delhi, Kolkata, Varanasi i més ..
IndiGo - Delhi - Katmandú - Delhi i Calcuta - Santiago - Santiago - Varanasi ...
Jet Airways - Katmandú a Delhi, Bangalore, Calcuta, Mumbai, Luknow i ..
Jet Lite (Air Sàhara) - Katmandú a Delhi, Bangalore, Mumbai, Luknow i ..
Kingfisher Airlines - Katmandú a Delhi, Bangalore, Calcuta, Mumbai i ..
Corea del Aire - Katmandú a Seül, Seül a Katmandú i més ..
Malaysia Airlines - KL - Katmandú - Kuala Lumpur - Austràlia - França ..
Nepal Airlines Cooperació - Katmandú - Delhi - Bangkok - Kuala Lumpur ..
Oman Air - Masqat - Katmandú - Masqat - Àfrica - Àsia - Europa - Àfrica i ..
Pakistan International Airlines - Katmandú - Guadalajara - Katmandú i més ..
Qatar Airways - Katmandú a Doha, de Doha a Katmandú i més ..
Silk Air - Singapur - Katmandú - Singapur - Àfrica - Àsia - Europa - Àfrica ..
Espècies Jet - Katmandú a Delhi, Bangalore, Calcuta, Mumbai, Luknow i ..
Tailandesa Airways International - Kathmandu a Bangkok, Hong Kong, Colombo
United Airlines - Katmandú a Delhi, Bangalore, Calcuta, Mumbai, Luknow ..
2 (dos) estrelles a Katmandú ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport, organització del viatge, Servei d'habitacions, Doctor de torn, Notícies, Paper, TV i més ..
Hotel Mandap - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Manaslu - Lazimpat, Katmandú, Nepal
Hotel Casa - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Ambassador - Lazimpat, Katmandú, Nepal
Tibet Guest House - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Utse - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Blue Diamond - Thamel, Katmandú, Nepal
Aloha Inn - Jawalakhel, Lalitpur, Nepal
Hotel Lion - Lazimpat, Katmandú, Nepal
Hotel Thamel - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Nepa Internacional - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Nurbu linka - Thamel, Katmandú, Nepal
Paradise Hotel Plaza - Jyatha, Thamel, Katmandú, Nepal
L'Hotel Sunset View - Nova Baneshwor, Katmandú, Nepal
International Guest House - Paknajol, Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Mustang Holiday Inn - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Plaza Internacional - Naxal, Katmandú, Nepal.
1 (un) estrelles a Katmandú ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, servei d'habitació, Servei de bugaderia, restaurant, aeroport pick-up, organització del viatge Morning News -Llibre, Servei d'habitacions, servei de telefonia analògica, Doctor en anomenada, Televisió i més ..
Trobada hotel del Nepal - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Excelsior - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Impala - Thamel, Katmandú, Nepal
Marshyangadi hotel Mandala - Thamel, Katmandú, Nepal
Melungtse hotel - Maharajgunj Ring Road, Katmandú, Nepal
Hotel Garuda - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Shree Tibet - Thamel, Katmandú, Nepal
Backyard Hotel - Thamel, Katmandú, Nepal
Benvingut Guest House - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Greenwich Village - Sanepa, Lilitpur, Nepal
Hotel Ganesh Himal - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Buddha - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotels classe turista a Katmandú ofereix: habitacions amb bany, habitacions amb aire condicionat, habitacions estàndard, habitacions econòmiques, dutxes separades, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Restaurant, Room Service, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport, televisió a color , notícies del matí-de paper, Doctor en trucada, TV a color, i molts més ..
Astoria Hotel Nepal - Lazimpat, Katmandú, Nepal
Hotel Holy Himàlaia - Thamel, Katmandú, Nepal
Nirvana Garden Hotel - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Moon Light - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Tradition - Thamel, Katmandú, Nepal
Nature Hotel - Thamel, Katmandú, Nepal
Tibet Holiday Inn - Thamel, Katmandú, Nepal
Bhaktapur Guest House - Sallaghari, Bhaktapur, Nepal
Hotel Amar de - Tahachal, Katmandú, Nepal
Fuji Guest House - Thamel, Katmandú, Nepal
Clarion Hotel - Patan Jwalakhel, Lalitpur, Nepal
Khumbila hotel - Battisputali, Gaushala, Katmandú, Nepal
Hotel Tashi Dhargey - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Lai Lai - Thamel - Katmandú, Nepal
Hotel Maharaja Plaça - Gaushala, Katmandú, Nepal
Hotel Karma - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel yanki - Thamel, Katmandú, Nepal
Katmandú Prince Hotel - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Ama Dablam - Thamel, Katmandú, Nepal
Acme Guest House - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Blue Horizon - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Swoniga - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Kathmandu View - Thamel, Katmandú, Nepal
KTM Peace Guest House - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Diplomat - Thamel, Katmandú, Nepal
Potala Guest House - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotel Horizon - Thamel, Katmandú, Nepal
Shiva Guest House - Bhaktapur Durbar Square, Bhaktapur, Nepal
Hotel Norling - Thamel, Katmandú, Nepal
Hotels i Resorts a Nagarkot ofereix: Habitacions de luxe, Spa & Health Club, Entreteniment, Esports i Recreatiu, banquets i reunions, Centre de negocis, saló de bellesa, Informació de Viatges, Doctor en anomenada, servei de telefonia analògica, Morning News-paper, àrea d'esdeveniments a l'aire lliure , TV, a l'aeroport, i molts més ..
Nagarkot Club Himàlaia - Nagarkot, Nepal
Hillside Village Resort Nagarkot - Nagarkot, Nepal
Paradise Inn - Nagarkot, Nepal
Hotel Rural Villa - Nagarkot, Nepal
Nagarkot Resort Casa - Nagarkot, Nepal
Hotel Niva Niwa Lodge - Nagarkot, Nepal
Hotel Chautari Nagarkot - Nagarkot, Nepal
hangeri Durbar Resort - Nagarkot, Nepal
The Fort Resort l - Nagarkot, Nepal
View Point Hotel - Nagarkot, Nepal
Nagarkot Cottage - Nagarkot, Nepal
Eco-Home Nagarkot - Nagarkot, Nepal
Hotel de Muntanya Espacial - Nagarkot, Nepal
Hotel Nagarkot Besso - Nagarkot, Nepal
Hotels de luxe a Pokhara ofereix: Habitacions amb bany propi, habitacions de luxe, Spa & Health Club, Entreteniment, Esports i restaurants d'esbarjo, i Bars, banquets i reunions, Casino, Centre de negocis, saló de bellesa, taulell de viatges, piscines, àrea d'esdeveniments a l'aire lliure, l'aeroport de Trasllats i molts més ..
El Resort & Spa Fulbari - Pokhara, Kaski, Nepal
Fish Tail Lodge, de Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Shangri-La Village Resort - Pokhara, Kaski, Nepal
Temple Tree Resort & Spa - Lakesid-5, de Pokhara, Kaski, Nepal
Landmark Hotel Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Pokhara Gran - Pokhara - Kaski, Nepal
Hotel Fewa Prince Pokhara - Pokhara, Kaski, Nepal
Tiger Mountain Pokhara Lodge - Kandane Danda, Kaski, Nepal
Waterfront Resort Pokhara - sedi Altura, Lakeside Road, Pokhara, Kaski, Nepal
El Begnas Llac Resort & Villas - Begnas Lake, Pokhara, Kaski, Nepal
Muntanya Kailash Resort Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Nou Hotel Crystal Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Barahi, Lake Side Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Corona Himàlaia, Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotels superiors a Pokhara ofereix: Habitacions amb bany propi, habitacions de luxe, Spa & Health Club, Entreteniment, Informació de viatges, esports i activitats recreatives, banquets i reunions, Centre de negocis, Relació de visites, restaurants i bars, Zona d'esdeveniments a l'aire lliure, piscines, saló de bellesa, els Connexió Wi-Fi i molts més ..
Trek-O-Tel - Lakeside , Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel El Kantipur - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Taj - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Stupa hotel - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Snowland - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Trekkers Inn - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Castle Hotel Resort Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Resort de mare Jardí - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Tulsi - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Base Camp Resort - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
L'Annapurna Eco-Village - Pokhara Lakeside, Kaski, Nepal
Lake Palace Hotel - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
El Glacier Hotel - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Apartament Vardan Resort n ' - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Lake View Resort - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Lake Hotel Star - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Resorts de fauna silvestre en Chitwan ofereix: Habitacions de luxe, habitacions estàndard, el Elephant Safari, viatge en canoa, Elefant empanat Centre, Comunitat de viatge, Bany de l'elefant, jeep, Passeig de la selva, passeig de l'elefant, Programa de Tharu Cultura, a peu del poble, visita al museu, posta de sol gira, observació d'aus des de la riba del riu i més ..
Tiger Tops Jungle Lodge - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Tiger Tops Tented Camp - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Tiger Tops Tharu Safari - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Temple del Tigre Jungle Lodge - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
hitwan Jungle Lodge - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Machan Wildlife Resort , Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Gaida Wildlife Camp - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Jungle Island Resort - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Safari Narayani Lògia - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
La Residència d'Rhino - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Safari Adventure Lodge - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Tiger Residència Resort - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Safari Club Chitwan - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Jungle World Resort - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Rhino Lodge - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
ungle Safari Resort - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Jungla Laguna Safari Lodge - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Unique Resort Wild - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Gorkha Hamlet Resort - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Bagmara Vida Silvestre Resort - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Hotel Hermitage - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Rainbow Safari Resort - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Tiger Camp - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Royal Park Hotel - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Jungle Safari Park - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Sapana Village Lodge - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Maruni Sanctuary Lodge - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Jungle Camp Turisme - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Chitwan Forest Resort - Parc Nacional de Chitwan, Nepal
Hotels classe turista a Pokhara ofereix: habitacions amb bany, habitacions amb aire condicionat, habitacions estàndard, habitacions econòmiques, dutxes separades, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Restaurant, Room Service, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport, televisió a color , notícies del matí-de paper, Doctor en anomenada, TV en color, i més ..
Hotel Shikhar Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Fewa Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Teekas Resort Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Moonlight Resort - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Pokhara View Garden - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Fairmount Hotel - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Anand - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
New Pokhara Lodge - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Resorts de fauna silvestre en Bardia ofereix: Habitacions de luxe, habitacions estàndard, el Elephant Safari, viatge en canoa, Elefant empanat Centre, Comunitat de viatge, Bany de l'elefant, jeep, Passeig de la selva, passeig de l'elefant, Programa de Tharu Cultura, a peu del poble, visita al museu, posta de sol gira, observació d'aus des de la riba del riu i més ..
Tiger Tops Jungle Lodge Karnali - Parc Nacional de Bardia, Bardia, Nepal
Rhino Lodge - Parc Nacional de Bardia, Bardia, Nepal
Nepal Vida Silvestre Resort - Parc Nacional de Bardia, Bardia, Nepal
Bosc Hideway Hotel & Cottages - Parc Nacional de Bardia, Bardia, Nepal
Bardia Jungle Cottage - Parc Nacional de Bardia, Bardia, Nepal
Koshi-Tapu Resorts ofereix: allotjament, observació d'aus caminada a la selva, la fauna suau ràfting, bicicletes Tour Village, estil safari tendes de campanya, jeep habitacions Deluxe, habitacions estàndard, viatge en canoa, Viatge de la Comunitat, d'unitat i Jeep, caminada a la selva, el Village Walk Sunset Tour, observació d'aus des de la riba del riu, i ..
Koshi Tappu Wildlife Camp - Koshi Tappu Reserva de Vida Silvestre, Koshi Tappu
Koshi Campament - Koshi Tappu National Wildlife Reserve, Koshi Tappu, Nepal
Aigua Aus il · limitat camp - Koshi Tappu Reserva de Vida Silvestre, Koshi Tappu, Nepal
Suklaphanta Vida Silvestre estableix el següent: Allotjament, Activitats Vida Silvestre, elefants asiàtics, Gran banya de rinoceront, cérvol tacat o Chital, porc cérvol, cérvol lladrucs, Samber, cérvol dels pantans o Barasingha, Nilgai o Bull, Negre Buck, senglar, tigre de Bengala, el lleopard , el gos salvatge, Xacal d'Or i més ..
Shuklaphanta Reserva de Vida Silvestre - Suklaphanta Reserva de Vida Silvestre
Motels al Nepal ofereix: Habitacions Suite, habitacions de luxe, Travel Desk, Guest Relation, entreteniment, reunions i sala de conferències, mini bar, saló de bellesa, trasllat a l'aeroport de servei, les 24 hores de servei d'habitacions, Restaurant Jardí, Zona d'esdeveniments a l'aire lliure, Restaurant i Bars , Internet Wi-Fi, i molts més ..
Riverside Spring Resort - Kurintar, Chitwan, Nepal Motel Alvocat i Orchid Resort - Hetaunda, Makwanpur, Nepal
Hotels i Resorts a Lukla ofereix: Diferents tipus d'allotjament, entreteniment, Excursions Trekking, Guia de Trekking, terrissaires, Cavall de lloguer, trucades telefòniques, serveis d'Internet, les 24 hores d'aigua calenta, sala annexa, Servei de bugaderia, Servei de salut primària de check-up, Restaurant i bards i molts més ...
Khangri Resort - Lukla, Solukhumbu, Nepal
Yeti Mountain Home Phakding - Phakding, Solukhumbu, Nepal
Yeti Mountain Home - Lukla, Solukhumbu, Nepal
Yeti Mountain Home Manjo - Manjo, Solukhumbu, Nepal
Yeti Mountain Home Kongde - Kongde, Solukhumbu, Nepal
Everest Lògies de la Cimera - Lukla, Solukhumbu, Nepal
Everest Lògies de la Cimera - Manjo, Solukhumbu, Nepal
Hotels i complexos turístics a Namche ofereix: Diferents tipus d'allotjament, entreteniment, Excursions Trekking, Guia de Trekking, terrissaires, en el lloguer de cavalls, trucada telefònica, serveis d'Internet, les 24 hores d'aigua calenta, sala annexa, Servei de bugaderia, Servei de salut primària de check-up, Restaurant i bards i molts més ..
Yeti Mountain Home Namche - Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Hotel Everest View - Syangbouche, sobre de Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Yeti Mountain Home Thame - Thame, Solukhumbu, Nepal
Everest Lògies de la Cimera - Pangboche, Solukhumbu, Nepal
Everest Lògies de la Cimera - Mende, Solukhumbu, Nepal
Hotel Sherpa Terra , Namche - Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Everest Lògies de la Cimera - Tashinga, Solukhumbu, Nepal
Syangboche Hotel Panorama - Syangbouche, Solukhumbu, Nepal
ACNUR Panorama Lodge - Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Top Hill Lodge & Restaurant - Monjo, Solukhumbu, Nepal
Panorama Lodge - Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Hotels i Resorts a Dhulikhel ofereix: Habitacions amb bany propi, habitacions de luxe, Spa & Health Club, Entreteniment, Informació de viatges, esports i activitats recreatives, banquets i reunions, Centre de negocis, Relació de visites, restaurants i bars, Zona d'esdeveniments a l'aire lliure, piscines, saló de bellesa , a l'aeroport i moltes més ..
Dhulikhel Mountain Resort - Khawa, Dhulikhel, Kavre, Nepal
Namobuddha Resort - Kandodada Village, Phulbari -1, Kavre, Nepal
Mirabel Resort Hotel -- Dhulikhel, Kavre, Nepal
Himalayan Shangri-La Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Dhulikhel Lodge Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Cerro Racó Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Horitzó de l'Himàlaia - Dhulikhel, Kavre, Nepal
High View Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Cottage de Rannu i show de Mountain View Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Hotel a Lumbini ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport-, organització de viatges, Servei d'habitacions , Doctor de torn, matí de notícies del paper, la televisió, i més ..
Buddha Maya Garden Hotel - Lumbini Rupandehi, Nepal
Hotel Lumbini Garden - Lumbini Rupandehi, Nepal
Lumbini Hotel Kasai - Lumbini Rupandehi, Nepal
Pawan Hotel Internacional - Lumbini, Nepal
Hotel Nirvana - Lumbini Rupandehi, Nepal
Lumbini Buddha Garden - Lumbini Rupandehi, Nepal
Hotel Ananda En n - Lumbini Rupandehi, Nepal
Lumbini Hokke Hotel - Lumbini Rupandehi, Nepal
Hotels i Resorts a Manakamana ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport-, els arranjaments de viatge, Servei d'habitacions, Doctor de torn, matí de notícies del paper, la televisió, i més ..
Riverside Spring Resort - Darechowk - 3, Kurintar, Chitwan, Nepal
Dalima Eco-friendly Holiday Resort - Kurintar, Chitwan, Nepal
Manakamana Rising Resort - Darechowk - 3, Kurintar, Chitwan, Nepal
Manakamana Resort - nakamana, Gorkha, al Nepal
Hotel a Nepaljung ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport-, organització de viatges, Servei d'habitacions , Doctor de torn, Notícies, paper, televisió, i més ..
Central Plaza Hotel - New Road, Kohalpur, Banke, Nepal
Hotel Batika - Banke Nepalgunj, Nepal
Sneha hotel - Banke Nepalgunj, Nepal
Hotel Aroma - Banke Nepalgunj, Nepal
Hotels i Resorts a Jomsom ofereix: Diferents tipus d'allotjament, entreteniment, Excursions Trekking, Guia de Trekking, terrissaires, en el lloguer de cavalls, trucada telefònica, serveis d'Internet, les 24 hores d'aigua calenta, sala annexa, Servei de bugaderia, Servei de salut primària de check-up, Restaurant i bards i molts més ..
Jomsom Mountain Resort -Jomsome, Mustang, Nepal
Ker & Downey Muntanya Sagrada - Àrea de Annapurna, Nepal
Annapurna Summit Lodge - Thasang, Kagbeni, Nepal
Ker & Downey Reial del Nepal Espectacular - Àrea de Annapurna, Nepal
Hotels i Resorts a Gorkha ofereix: Diferents tipus d'allotjament, entreteniment, Excursions Trekking, Guia de Trekking, terrissaires, en el lloguer de cavalls, trucada telefònica, serveis d'Internet, les 24 hores d'aigua calenta, sala annexa, Servei de bugaderia, Servei de salut primària de check-up, Restaurant i bards i molts més ..
El Gorkha Crown Resort - Gorkha Basar, Gorkha, al Nepal
Gorkha Hill Resort - Laxmi Basar, Gorkha, al Nepal
The Old Inn - Bandipur, Tanahu, Nepal
Hotels i Resorts a Bharatpur ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport-, els arranjaments de viatge, Servei d'habitacions, metge de guàrdia, notícies, paper, televisió, i més ..
Jungle Island Resort - Alçada Bharatpur, Narayanghat, Chitwan, Nepal.
Global Hotel - Bharatpur - 10 de Chitwan, Nepal
Hotel Gangotri - Pulchowk, Narayangarh (Bharatpur), Chitwan, Nepal.
Hotels i Resorts a Bhairahawa ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport-, els arranjaments de viatge, Servei d'habitacions, metge de guàrdia, notícies, paper, televisió, i més ..
Dreamland Resort Gold - Manigram-3, Rupendehi, Nepal
Hotel sindoor - Butwal, Rupendhi, Nepal
Hotel Shantanu - Bhairahawa Rupendhi, Nepal
Hotel Himalayan Inn - Bhairhawa Butwal, Nepal
Hotels i Resorts a Heataunda ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport-, els arranjaments de viatge, Servei d'habitacions, metge de guàrdia, notícies, paper, televisió, i més ..
Motel Alvocat i Orchid Resort - Hedaunda, Makwanpur, Nepal Hotel Seema - Hedaunda, Makwanpur, Nepal
Hotels i Resorts a Biratnagar ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport-, els arranjaments de viatge, Servei d'habitacions, metge de guàrdia, notícies, paper, televisió, i més ..
L'hotel Xenial - Panchali, Biratnagar, Morang, al Nepal Ratna hotel - Mahendra Chowk, Biratnagar, Morang, al Nepal
Hotels i Resorts a Dhangadhi ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport-, els arranjaments de viatge, Servei d'habitacions, metge de guàrdia, notícies, paper, televisió, i més ..
El devot hotel - Dhangadhi - 5, Hasanpur, Kailali, Nepal
Dinesh Cottage - Bandevi Tole, Dhangadi, Kailali, Nepal
Hotel Shree Jagadamba - Bishalnagar, Dhangadi, Kailali, Nepal
Hotel Saathi - Dhangadi, Kailali, Nepal
L'hotel Rubus - Shivamarg, Baiya Behadi, Dhangadhi - 2, Kailali, Nepal
Hotels i Resorts a Bandipur ofereix: Habitacions A / C habitacions: estàndard, sales de reunions, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Guest Relation, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, recollida a l'aeroport-, els arranjaments de viatge, Servei d'habitacions, metge de guàrdia, notícies, paper, televisió, i més ..
Gaun Ghar Resort - Bandipur, Tanahu, Nepal
The Old Inn - Bandipur, Tanahu, Nepal
Bandipur Mountain Resort - Bandipur, Tanahu, Nepal
Hotels i complexos turístics pel Tibet prop de la frontera (Kodari) estableix el següent: els diferents tipus d'allotjament, entreteniment, Excursions Trekking, Guia de Trekking, terrissaires, Cavall de lloguer, trucades telefòniques, serveis d'Internet, les 24 hores d'aigua calenta, sala annexa, Servei de bugaderia, Servei de salut check-up, restaurant i bards i ...
The Last Resort - Sindhupalchowk (forma de Kodari) Nepal El Resort Borderland - Sindhupalchowk (forma de Kodari) Nepal
Beach Camp Resort al Nepal ofereix: Camp acurada, mini bar, Entreteniment, Esports i Internet recreatives, Wi-Fi, servei de bugaderia, trasllats, Rafting, piragüisme, mini bar, Internet Wi-Fi, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia , Doctor de torn, Notícies, Paper, TV i molts més ..
El Centre Trisuli - Trisuli River Side, Nepal
Gorkha Campament d'Aventura - Trisuli River Side, Nepal
Sukute Beach Adventure Camp - Bhote riu Koshi banda, Sukute, Sindhupalchowk, Nepal
Hotels i Resorts a Simikot estableix: diferents tipus d'allotjament, Excursions Trekking, Guia de Trekking, terrissaires, en el lloguer de cavalls, trucada telefònica, serveis d'Internet, les 24 hores d'aigua calenta, sala annexa, restaurant i molts més ...
Hotels i Resorts a Tansen Palpa ofereix: Habitacions de luxe, habitacions estàndard, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, trasllats i molts més ...
Sun Valley Resort - Simikot Humla, Nepal Hotel Srinagar - Srinagar, Tansen, Palpa, Nepal
Hotels i Resorts a Bhadrapur ofereix: Habitacions de luxe, habitacions estàndard, sala de conferències, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, trasllats i molts més ...
Hotels i Resorts a Birgunj ofereix: Habitacions de luxe, habitacions estàndard, sala de conferències, Informació de Viatges, Turisme Local, minibar, connexió a internet Wi-Fi, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, trasllats i molts més ...
Hotel Daniel - Sanischare Road, Birtamod, Jhapa, Nepal Hotel Vishuwa - Bypass carretera Vishuwa 18 Birgunj, Nepal
Hotels i Resorts a Dharan ofereix: Habitacions de luxe, habitacions estàndard, sala de conferències, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, trasllats i molts més ...
Hotels i complexos turístics a Daman ofereix: Habitacions de luxe, habitacions estàndard, sala de conferències, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, trasllats i molts més ...
Nirvana Country Club - Ghopa Camp, Dharan, Nepal Everest Panorama Resort - Daman, Makawanpur, Nepal.
Health Club & Spa ofereix la Vall de Katmandú: Habitacions A / C, habitacions estàndard, Internet Wi-Fi, Servei d'habitacions, metge de viatge Règim de torn i més ...
Hotels i Resorts a Nuwakot (Trishuli) Nepal ofereix: Habitacions de luxe, habitacions estàndard, taulell de viatges, mini bar, Internet Wi-Fi, Restaurant Jardí a l'aire lliure, Servei Habitacions, Servei de bugaderia, trasllats i molts més ...
Harmonia Spa - Gokarna, Katmandú, Nepal La Granja Famosos - Nuwakot Durbar banda, Nuwakot, Nepal
Hotel Nepal fletxa Tours al Nepal
Hotel Nepal fletxa Safari de la fauna del Nepal
Hotel Nepal fletxa Rent A Car al Nepal
Hotel Nepal fletxa Golf Tour al Nepal
Hotel Nepal fletxa Eco Tour al Nepal
Hotel Nepal fletxa Sport Turisme del Nepal
Hotel Nepal fletxa Festivals al Nepal
Hotel Nepal fletxa Tradicional del casament
Hotel Nepal fletxa Heli esquí de Nepal
Hotel Nepal fletxa Ciclisme de muntanya al Nepal
Hotel Nepal fletxa Sobre Nosaltres
Hotel Nepal fletxa Trekking Escalada Pic
Hotel Nepal fletxa MICE Turisme del Nepal
Hotel Nepal fletxa Xamanisme turística del Nepal
Hotel Nepal fletxa Botànic turística del Nepal
Hotel Nepal fletxa Tour en helicòpter al Nepal
Hotel Nepal fletxa Activitats d'Aventura
Hotel Nepal fletxa Tour de pesca al Nepal
Hotel Nepal fletxa Llocs per visitar al Nepal
Hotel Nepal fletxa Moto Tour de Nepal
Hotel Nepal fletxa Budista Circuit Tours
Hotel Nepal fletxa Informació General
Hotel Nepal fletxa Trekking al Nepal
Hotel Nepal fletxa Rafting
Hotel Nepal fletxa Ioga, Meditació del Nepal
Hotel Nepal fletxa Observació d'Aus al Nepal
Hotel Nepal fletxa Adopció de Nens del Nepal
Hotel Nepal fletxa Servei Aeri Nacional
Hotel Nepal fletxa Tours d'Interès Especial
Hotel Nepal fletxa Rutes de peregrinació hindú
Hotel Nepal fletxa Ajuda del Nepal i Persones
Hotel Nepal fletxa Supervivència de Turisme del Nepal
Hotel Nepal fletxa Aventura Ruta de la Seda Inc
Hotel Nepal fletxa Expedicions de muntanya
Hotel Nepal fletxa Papallona Tour al Nepal
Hotel Nepal fletxa Educació i Investigació
Hotel Nepal fletxa Lluna de mel turística del Nepal
Hotel Nepal fletxa El rodatge de Turisme del Nepal
Hotel Nepal fletxa Reserva d'hotels al Nepal
Hotel Nepal fletxa Internacional. Servei aeri al Nepal
Hotel Nepal fletxa Voluntariat al Nepal
Hotel Nepal fletxa La caça turística al Nepal
Hotel Nepal fletxa Turisme Rural al Nepal
Hotel Nepal fletxa Morada d'Àsia Viatges Inc
Hotel Nepal fletxa L'experiència de Nepal Tours Nepal - 7
Hotel Nepal fletxa Meravelles de Nepal Tour Nepal - 10
Hotel Nepal fletxa Triangle d'Or Tour del Nepal - 8
Hotel Nepal fletxa Patrimoni Històric Tour del Nepal - 14
Hotel Nepal fletxa Everest BC Trekking al Nepal - 18
Hotel Nepal fletxa Observació d'Ocells del Himàlaia del Nepal - 19
Hotel Nepal fletxa Ghorepani Poon Hill Trek Nepal - 14
Hotel Nepal fletxa Langtang Trekking al Nepal - 15
Hotel Nepal fletxa Trekking al Nepal Annapurna BC - 15
Hotel Nepal fletxa Ganesh Himal Trekking al Nepal - 14
Hotel Nepal fletxa Aventura en bicicleta i bassa del Nepal - 10
Hotel Nepal fletxa Jumla Rara Trekking al Nepal - 15
Hotel Nepal fletxa Bhutan, Sikkim i Darjeeling - 12
Hotel Nepal fletxa El llegendari Bhutan Vallès - 8
Hotel Nepal fletxa Chomolhari Trekking Bhutan - 12
Hotel Nepal fletxa Triangle d'Or Tour de l'Índia - 7
Hotel Nepal fletxa Fort i Palacios Rajasthan, Índia - 19
Hotel Nepal fletxa Sant Ocults altiplà del Tibet turística - 4
Hotel Nepal fletxa Scenic Ruta de la Seda per terra el Tibet - 8
Hotel Nepal fletxa Triangle d'Or Tour de Xina - 8
Hotel Nepal fletxa Campament base de l'Everest turística del Tibet - 10
Hotel Nepal fletxa Ganden - Samye Trekking Tibet - 14
Hotel Nepal fletxa Muntanya Kailash i el Tibet Manasarover - 14
Hotel Nepal fletxa La Ruta de la Seda turística de la Xina - 15
Hotel Nepal fletxa Tours al Nepal
Hotel Nepal fletxa Safari de la fauna del Nepal
Hotel Nepal fletxa Rent A Car al Nepal
Hotel Nepal fletxa Golf Tour al Nepal
Hotel Nepal fletxa Eco Tour al Nepal
Hotel Nepal fletxa Sport Turisme del Nepal
Hotel Nepal fletxa Festivals al Nepal
Hotel Nepal fletxa Tradicional del casament
Hotel Nepal fletxa Heli esquí de Nepal
Hotel Nepal fletxa Ciclisme de muntanya al Nepal
Hotel Nepal fletxa Agricultura Tours Nepal
Hotel Nepal fletxa Sobre Nosaltres
Hotel Nepal fletxa Trekking Escalada Pic
Hotel Nepal fletxa MICE Turisme del Nepal
Hotel Nepal fletxa Xamanisme turística del Nepal
Hotel Nepal fletxa Botànic turística del Nepal
Hotel Nepal fletxa Tour en helicòpter al Nepal
Hotel Nepal fletxa Activitats d'Aventura
Hotel Nepal fletxa Tour de pesca al Nepal
Hotel Nepal fletxa Llocs per visitar al Nepal
Hotel Nepal fletxa Moto Tour de Nepal
Hotel Nepal fletxa Budista Circuit Tours
Hotel Nepal fletxa Business to Business al Nepal
Hotel Nepal fletxa Informació General
Hotel Nepal fletxa Trekking al Nepal
Hotel Nepal fletxa Rafting
Hotel Nepal fletxa Ioga, Meditació del Nepal
Hotel Nepal fletxa Observació d'Aus al Nepal
Hotel Nepal fletxa Adopció de Nens del Nepal
Hotel Nepal fletxa Servei Aeri Nacional
Hotel Nepal fletxa Tours d'Interès Especial
Hotel Nepal fletxa Rutes de peregrinació hindú
Hotel Nepal fletxa Ajuda del Nepal i Persones
Hotel Nepal fletxa Supervivència de Turisme del Nepal
Hotel Nepal fletxa Apartaments Al Nepal
Hotel Nepal fletxa Aventura Ruta de la Seda Inc
Hotel Nepal fletxa Expedicions de muntanya
Hotel Nepal fletxa Papallona Tour al Nepal
Hotel Nepal fletxa Educació i Investigació
Hotel Nepal fletxa Lluna de mel turística del Nepal
Hotel Nepal fletxa El rodatge de Turisme del Nepal
Hotel Nepal fletxa Reserva d'hotels al Nepal
Hotel Nepal fletxa Internacional. Servei aeri al Nepal
Hotel Nepal fletxa Voluntariat al Nepal
Hotel Nepal fletxa La caça turística al Nepal
Hotel Nepal fletxa Turisme Rural al Nepal
Hotel Nepal fletxa Stayss Inici Pagar Convidat
Hotel Nepal fletxa Morada d'Àsia Viatges Inc
Hotel Nepal Tibet fixa de sortida
Hotel Nepal Ciclisme de muntanya del Tibet
Hotel Nepal Observació d'Ocells del Tibet
Hotel Nepal Xina, el Tibet Rail Way
Hotel Nepal Informació General del Tibet
Hotel Nepal Viatges a Xina
Hotel Nepal Muntanyisme del Tibet
Hotel Nepal Botànic turística del Tibet
Hotel Nepal Un lloc per visitar el Tibet
Hotel Nepal Xina, el Tibet-Sobre Nosaltres
Hotel Nepal Tours al Tibet
Hotel Nepal MICE Turisme de la Xina
Hotel Nepal Rafting al riu del Tibet
Hotel Nepal Festivals al Tibet
Hotel Nepal Aventura Ruta de la Seda Inc
Hotel Nepal Trekking al Tibet
Hotel Nepal Xamanisme turística del Tibet
Hotel Nepal Moto Tour de Tibet
Hotel Nepal Informació General de la Xina
Hotel Nepal Morada d'Àsia Viatges Inc
Hotel Nepal Tours a Bhutan
Hotel Nepal El rodatge a Bhutan
Hotel Nepal Golf Tour Bhutan
Hotel Nepal Papallones Tour de Bhutan
Hotel Nepal Informació General Bhutan
Hotel Nepal Bhutan Trekking
Hotel Nepal Pesca a Bhutan
Hotel Nepal Turisme de congressos En Bhutan
Hotel Nepal Hotel a Bhutan
Hotel Nepal Nosaltres Sobre Bhutan-
Hotel Nepal Bicycle Tour Bhutan
Hotel Nepal Observació d'Aus Bhutan
Hotel Nepal Ioga Meditació Bhutan
Hotel Nepal Llocs d'interès
Hotel Nepal Aventura Ruta de la Seda Inc
Hotel Nepal Rafting a Bhutan
Hotel Nepal Botànic Tour de Bhutan
Hotel Nepal Boda Tour de Bhutan
Hotel Nepal Festival de Bhutan
Hotel Nepal Morada d'Àsia Viatges Inc
Hotel Nepal Tours a l'Índia
Hotel Nepal Muntanyisme l'Índia
Hotel Nepal Papallona Índia Tour
Hotel Nepal Lluna de mel per la ciutat Índia
Hotel Nepal Reserva d'Hotel Índia
Hotel Nepal Rent A Car Índia
Hotel Nepal Ayurveda Tours Índia
Hotel Nepal Informació General l'Índia
Hotel Nepal Tours a Sikkim
Hotel Nepal Safari de la fauna a l'Índia
Hotel Nepal Budista Peregrinació
Hotel Nepal Observació d'aus a l'Índia
Hotel Nepal Vol reserva de l'Índia
Hotel Nepal Turisme Rural a l'Índia
Hotel Nepal Pananism Xamanisme l'Índia
Hotel Nepal Nosaltres Sobre l'Índia-
Hotel Nepal Tours a Darjeeling
Hotel Nepal MICE Turisme de l'Índia
Hotel Nepal De peregrinació hindú Índia Tour
Hotel Nepal Golf Tour a l'Índia
Hotel Nepal Interès Especial Viatges de Índia
Hotel Nepal Stayss llar a l'Índia
Hotel Nepal Festivals a l'Índia
Hotel Nepal Aventura Ruta de la Seda Inc
Hotel Nepal Trekking Leh i Ladakh
Hotel Nepal Rafting al riu a l'Índia
Hotel Nepal Ioga i Meditació Índia
Hotel Nepal Tour de pesca a la Índia
Hotel Nepal Tradicional del casament l'Índia
Hotel Nepal Pagar Convidat a l'Índia
Hotel Nepal Col · loqui per visitar l'Índia
Hotel Nepal Morada d'Àsia Viatges Inc
Hotel Nepal Tours al Pakistan
Hotel Nepal Safari de la fauna del Pakistan
Hotel Nepal Lluna de Mel Tour de Pakistan
Hotel Nepal La caça turística del Pakistan
Hotel Nepal Informació General del Pakistan
Hotel Nepal Trekking al Pakistan
Hotel Nepal Rafting al riu al Pakistan
Hotel Nepal Observació d'Aus de Pakistan
Hotel Nepal El rodatge al Pakistan
Hotel Nepal Nosaltres Sobre Pakistan
Hotel Nepal Escalada Pakistan
Hotel Nepal Botànic turística del Pakistan
Hotel Nepal Golf Tour al Pakistan
Hotel Nepal Festivals al Pakistan
Hotel Nepal Aventura Ruta de la Seda Inc
Hotel Nepal Ciclisme de muntanya del Pakistan
Hotel Nepal Papallona turística del Pakistan
Hotel Nepal Reserva d'hotels Pakistan
Hotel Nepal Llocs per visitar Pakistan
Hotel Nepal Morada d'Àsia Viatges Inc
Hotel Nepal Tours A Sri Lanka
Hotel Nepal MICE Turisme de Sri Lanka
Hotel Nepal Ràfting al Riu de Sri Lanka
Hotel Nepal Agro Turisme de Sri Lanka
Hotel Nepal Reserva d'Hotel a Sri Lanka
Hotel Nepal Llocs per visitar Sri Lanka
Hotel Nepal Passejades i Caminades a Sri Lanka
Hotel Nepal Papallones turística de Sri Lanka
Hotel Nepal Peregrinació de Sri Lanka
Hotel Nepal Tour de pesca a Sri Lanka
Hotel Nepal Golf Tour Sri Lanka
Hotel Nepal Festivals a Sri Lanka
Hotel Nepal Ciclisme i Mountain Bike
Hotel Nepal Botànic turística de Sri Lanka
Hotel Nepal Observació d'aus a Sri Lanka
Hotel Nepal La fotografia i filmació
Hotel Nepal Rent A Car a Sri Lanka
Hotel Nepal Informació General de Sri Lank
Hotel Nepal Safari de la fauna de Sri Lanka
Hotel Nepal Stayss llar a Sri Lanka
Hotel Nepal Lluna de mel a Sri Lanka
Hotel Nepal Ayurveda turística de Sri Lanka
Hotel Nepal Bodes a Sri Lanka
Hotel Nepal Sri Lanka Sobre Nosaltres
Hotel Nepal Tours a Tailàndia
Hotel Nepal Ciclisme - Ciclisme de Muntanya
Hotel Nepal MICE Turisme de Tailàndia
Hotel Nepal Reserva d'Hotel Tailàndia
Hotel Nepal Papallona ciutat Tailàndia
Hotel Nepal Festivals a Tailàndia
Hotel Nepal Caminada per la naturalesa a Tailàndia
Hotel Nepal Safari de la fauna de Tailàndia
Hotel Nepal Stayss casa a Tailàndia
Hotel Nepal Lluna de mel per la ciutat Tailàndia
Hotel Nepal Reserva de vols Tailàndia
Hotel Nepal Llocs per visitar Tailàndia
Hotel Nepal Golf Tour a Tailàndia
Hotel Nepal Observació d'ocells per la ciutat Tailàndia
Hotel Nepal Tour de pesca a Tailàndia
Hotel Nepal Boda tradicional tailandesa
Hotel Nepal Rafting al riu de Tailàndia
Hotel Nepal Informació General de Tailàndia
Hotel Nepal Vida Nocturna A Tailàndia
Hotel Nepal Botànic de la ciutat Tailàndia
Hotel Nepal Rent A Car Tailàndia
Hotel Nepal Ioga-meditació Tailàndia
Hotel Nepal Agro-Turisme de Tailàndia
Hotel Nepal Nosaltres Tailàndia Sobre
Hotel Nepal Tours a Myanmar
Hotel Nepal Safari de la fauna de Myanmar
Hotel Nepal Eco-Turisme de Myanmar
Hotel Nepal Boda Tour de Myanmar
Hotel Nepal Pràctiques Myanmar
Hotel Nepal Festivals A Myanmar
Hotel Nepal Trekking a Myanmar
Hotel Nepal Inici Servei de pagament d'hotels, resorts Stayss
Hotel Nepal Les peregrinacions budistes turística
Hotel Nepal Ioga i meditació
Hotel Nepal Turisme de congressos Myanmar
Hotel Nepal Llocs per visitar Myanmar
Hotel Nepal Escalada Myanmar
Hotel Nepal Reserva d'Hotel Myanmar
Hotel Nepal Les aus tour d'observació de
Hotel Nepal Rent A Car Myanmar
Hotel Nepal Pesca A Myanmar
Hotel Nepal Informació General Myanmar
Hotel Nepal Ciclisme de Muntanya Myanmar
Hotel Nepal Rafting al riu de Myanmar
Hotel Nepal Golf Tour a Myanmar
Hotel Nepal Servei de Vols Domèstics
Hotel Nepal Lluna de mel Myanmar
Hotel Nepal Nosaltres Sobre Myanmar-
Hotel Nepal Tours a Mongòlia
Hotel Nepal Safari de la fauna de Mongòlia
Hotel Nepal Caça Tour de Mongòlia
Hotel Nepal Observació d'aus de Mongòlia
Hotel Nepal Reserva de vols de Mongòlia
Hotel Nepal Festivals a Mongòlia
Hotel Nepal Trekking En Mongòlia
Hotel Nepal Papallones Tour de Mongòlia
Hotel Nepal Motor Bicicleta de Mongòlia
Hotel Nepal Lluna de mel a Mongòlia
Hotel Nepal Turisme de congressos a Mongòlia
Hotel Nepal Llocs per visitar Mongòlia
Hotel Nepal Escalada
Hotel Nepal Tour de pesca a Mongòlia
Hotel Nepal Camel Safari Mongòlia
Hotel Nepal Reserva d'Hotel Mongòlia
Hotel Nepal Turisme de Golf a Mongòlia
Hotel Nepal Informació General de Mongòlia
Hotel Nepal Ciclisme de Muntanya de Mongòlia
Hotel Nepal Rafting al riu de Mongòlia
Hotel Nepal Casament a Mongòlia
Hotel Nepal Rent A Car En Mongòlia
Hotel Nepal Botànic Tour de Mongòlia
Hotel Nepal Nosaltres Sobre Mongòlia-
Hotel Nepal De servei al Vietnam
Hotel Nepal MICE Turisme de Vietnam
Hotel Nepal Bird Watching Tour del Vietnam
Hotel Nepal Ioga-meditació del Vietnam
Hotel Nepal Vol Reserva de Vietnam
Hotel Nepal Festivals al Vietnam
Hotel Nepal Trekking a Vietnam
Hotel Nepal Rafting al riu del Vietnam
Hotel Nepal Lluna de mel turística del Vietnam
Hotel Nepal Reserva d'hotels a Vietnam
Hotel Nepal Turisme Rural de Vietnam
Hotel Nepal Llocs per visitar Vietnam
Hotel Nepal Ciclisme de muntanya del Vietnam
Hotel Nepal Papallones turística del Vietnam
Hotel Nepal Golf Tour al Vietnam
Hotel Nepal Inici Stayss A Vietnam
Hotel Nepal Boda de vacances al Vietnam
Hotel Nepal Informació de Vietnam
Hotel Nepal Safari de la fauna del Vietnam
Hotel Nepal Botànic turística del Vietnam
Hotel Nepal Tour de pesca al Vietnam
Hotel Nepal Rent A Car al Vietnam
Hotel Nepal Moto Vietnam Tour
Hotel Nepal Nosaltres Sobre Vietnam

© 2012, All rights Reserved
Hotel Nepal com