Home      About Us      Sitemap    Contact Us 

hotelnepal.com
Spacer

Kepada Tetamu Bernilai,
Salam dari Hotel Nepal com

Warisan Hotel NepalHotel Nepal com menawarkan pelbagai jenis penginapan Hotel, Resorts, Heritage Hotel, Guest House, Hidupan Liar Resort, Teluk Resort, Motel, Lodges, Beach Camp, Pangsapuri sendiri, Stayss Home, Membayar tetamu dan sebagainya "seluruh Nepal, di mana anda boleh menemui anda penginapan mengikut julat bajet.

Ia adalah salah satu Penginapan Traveller - Panduan yang memberi maklumat yang perlu kepada semua kategori hotel termasuk pengangkutan darat dan udara semua jalan melalui Nepal dalam satu window.

Kami menyediakan maklumat asas mengenai status penginapan di Nepal kepada pelancong di rumah dan di luar negara. Semua maklumat di dalam laman web ini diberikan dalam format pangkalan data terutamanya yang mengandungi maklumat mengenai hotel dan resort yang didaftarkan dan diakui oleh Kerajaan Nepal. Pangkalan data ini akan terkandung dengan perihal Hotel dan Kemudahan, Perkhidmatan, Tarif & Kategori Bintang mereka untuk membolehkan anda memilih untuk tinggal di tempat anda faedah mengikut bajet anda. Ia menyediakan pengembara pilihan yang paling luas penginapan di internet, termasuk rangkaian hotel bebas dan utama, dan juga layan diri di Nepal.

Hotel Nepal com juga menyediakan maklumat asas mengenai Dalam Negeri dan Antarabangsa Syarikat penerbangan dan Perkhidmatan mereka iaitu, Jadual penerbangan, Tambang dan penempahan. Ia juga termasuk maklumat mengenai kemudahan sewa kenderaan ( Rent A Car ) seperti Kereta, Van, Mikro bas, Jeep, Coaster, Pajero, Prado, Tata Sumo, Lori, Bas, dan Bas Mini, sebagai satu keperluan anda.

Walau bagaimanapun, kami berbesar hati untuk berkongsi maklumat ini bahawa kita sudah menjual Vacations Tour berbeza, pakej percutian dan Adventures melalui Hotel Nepal com tawaran perkhidmatan tempahan dari rangkaian luas di seluruh laman web setempat. Sebagai pengendali pelancongan borong untuk Nepal, Bhutan, China / Tibet, India, Pakistan, Sri Lanka, Thailand, Myanmar, Mongolia, dan Vietnam dengan rakan niaga yang kukuh dalam kawasan masing-masing, dengan itu kita boleh memberikan nasihat pakar pelanggan kami dan idea-idea inovatif untuk memastikan mereka mendapat perkhidmatan profesional pada harga yang munasabah.

Warisan Hotel Nepal Laman ini juga terdiri daripada maklumat tentang Berita Pelancongan secara amnya dan khususnya kepada isu-isu semasa yang berkaitan dengan perjalanan dan pelancongan. Ini menyediakan berharga pelancongan profesional di seluruh dunia yang meningkat isu membakar dalam industri sehingga kepada tahap membuat dasar. Sebaliknya, kita perlu update Nepal-Berita dengan berlakunya terkini di Nepal dalam sektor pelancongan serta seluruh negara pada bahagian yang berbeza dari maklumat terkini Nepal - politik, sosial, ekonomi dan lain-lain. Kami berharap selepas ini akan memberi manfaat kepada semua pengunjung yang merancang untuk melawat Nepal.

Nepal adalah tanah yang melampau kepelbagaian topografi, iklim dan ekologi. Terletak di Selatan Himalaya tengah, Nepal meliputi kawasan seluas 147.181 km persegi berbeza dari segi ketinggian 75m untuk 8848m, Gunung Everest. Dalam jarak yang singkat kira-kira 200 km, landskap antara dari tropika kepada sub-tropika untuk alpine. Terdapat juga kepelbagaian flora dan fauna, tapak warisan budaya yang unik dalam lembah Kathmandu sahaja. Beberapa negara di dunia mempunyai pelbagai besar dengan keindahan semulajadi yang disumbat ke dalam kawasan yang kecil. Nepal merupakan negara banyak pengalaman alam semula jadi dan budaya.

Hotel Nepal com memudahkan anda untuk mentafsir laman ini secara langsung pada bahasa anda sendiri di sebelah Bahasa Inggeris dengan bantuan Google Translate. Terjemahan mungkin mewujudkan beberapa kesilapan bahasa, memohon maaf atas sebarang kesulitan. Kami menjangkakan bahawa terjemahan ini akan membantu anda untuk memahami lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami. Kami berharap bahawa tempat ini akan memuaskan hati anda dan meremajakan keinginan anda dalam perjalanan. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi kami.

5 (Lima) Bintang Hotel di Kathmandu menyediakan: Bilik Suite, Bilik Deluxe, Pusat Spa dan Kesihatan Club, Hiburan, Sukan dan Rekreasi, Restoran dan Bar, jamuan dan Mesyuarat, Kasino, Pusat Perniagaan, Beauty Parlour, Travel meja, Pools Kolam, Luaran Kawasan fungsi, balik Lapangan Terbang dan lagi ..
Hyatt Regency Kathmandu - Taragaon, Boudha, Kathmandu, Nepal
Soaltee Crown Plaza - Tahachal, Kathmandu, Nepal
Hotel Shangri-La - Lazimpat, Kathmandu, Nepal
Hotel de l 'Annapurna - Durbarmarg, Kathmandu, Nepal
Hotel Himalaya - Kupondol, Lalitpur, Nepal
Hotel Yak & Yeti Kathmandu - Durbar Marg, Kathmandu, Nepal
Radisson Hotel Kathmandu - Lazimpat, Kathmandu, Nepal
Hotel Malla - Lekhnath Marg, Kathmandu, Nepal
Hotel Everest - New Baneshwor, Kathmandu, Nepal
Le Meridien Kathmandu - Rajnikung, Gokarna, Thali, Kathmandu, Nepal
Penerbangan domestik & Perkhidmatan di Nepal menyediakan: Perkhidmatan Udara dari Kathmandu ke Lukla, Pokhara, Jomsom, Bharatpur, Phaplu, Biratnagar, Bhadrapur, Lamidanda, Nepaljung, Simara, Bharatpur, Dhangadhi, Meghauly, Gunung Penerbangan, Janakpur, Dolpo, Rumjatar, Simikot dan kembali ke banyak & lebih ..
Buddha Udara - Best Mountain Penerbangan Kathmandu - Pokhara, Biratnagar & ..
Yeti Udara - Penerbangan Gunung Best & Kathmandu ke Pokhara, Biratnagar & ..
Guna Air - Mountain Penerbangan, Kathmandu Pokhara, Bharatpur, Bhairahawa &
Nepal Airlines - Penerbangan ke Jumla, Dolpo, Phaplu, Tumlingtar & banyak & ..
Shangri-La Udara - Mountain Penerbangan, Kathmandu - Pokhara, Bharatpur & ...
Kosmik Udara - Penerbangan Kathmandu Pokhara, Nepaljung, , Bhairahawa & ...
Agni Udara - Mountain Penerbangan, Penerbangan ke Lukla, Jomsom, Pokhara ..
Tara Udara - Penerbangan ke Lukla, Jomsom, Tumlingtar, Meghauly & banyak ...
Sita Udara - Pusingan harian Lawatan Penerbangan dari Kathmandu ke Lukla dan
Gorkha Udara - Penerbangan Kathmandu ke Pokhara, Nepaljung, Bharatpur & ...
Skyline Udara - Mountain Penerbangan, Kathmandu, Bharatpur, Bhairahawa & ..
Hotel Gaya warisan di Nepal menyediakan: Bilik Suite, Bilik Deluxe, Spa & Kesihatan Club, Hiburan, Sukan & Rekreasi, banquet & Mesyuarat, Pusat Perniagaan, Beauty Parlour, meja Perjalanan, Pools Kolam, Dokter Panggilan, Berita Pagi-Kertas, Lapangan Terbang ulang-alik, Telefon Perkhidmatan analog & banyak lebih ..
Village Hotel dwarika - Purano Baneshwor, Battisputali, Kathmandu, Nepal
Gaun ghar Resort - Bandipur, Tanahu, Nepal
Kantipur Kuil House - Thamel, Kathmandu, Nepal
Duta Taman Home - Thamel, Kathmandu, Nepal
Shanker Hotel Kathmandu - Lazimpat, Kathmandu, Nepal
Heritage Hotel Bhaktapur - Barahipith, Bhaktapur, Nepal
Hotel vajra - Bijeshwori, Kathmandu, Nepal
Courtyard Hotel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Helikopter Perkhidmatan Nepal menyediakan Penerbangan Piagam Penyelamat Helikopter, Trans-Sempadan penerbangan ke Bhutan, Penerbangan untuk bersiar-siar, Gunung Bersiar-siar Penerbangan, Kerja Ekspedisi, Pemindahan Perubatan, ketika Korporat, Sokongan Projek, Ekspedisi, Penerbangan Sokongan kepada Trekking (Heli-Trekking), Heli Bermain ski & more ..
Ananya udara - Piagam , Trans-Sempadan Bhutan, Penyelamat, Kerja Ekspedisi
Asia Airlines - Perkhidmatan Helikopter - Pemindahan Perubatan, ketika Korporat
Udara kosmik - Piagam - Penyelamat - Gunung bersiar-siar, Ekspedisi ..
Dinasti Penerbangan - Penyelamat - Gunung Bersiar-siar, Kerja Ekspedisi & ..
Fishtail Udara - Piagam, Penyelamat, Penerbangan Mountain, Ekspedisi, Projek ..
Gorkha Airlines - Piagam - Penyelamat - Ekspedisi Gunung, Pemindahan & ..
Karnali Udara - Penyelamat - Bersiar-siar Gunung, Kerja Ekspedisi, Pemindahan
Udara manang - Piagam - Penyelamat - Gunung bersiar-siar, Ekspedisi, Korporat
Gunung Helikopter - Piagam, Penyelamat, Ekspedisi, Piagam, Korporat, Projek ..
Shree Airlines - Piagam, Trans-Sempadan Bhutan, Penyelamat, Projek, Ekspedisi
4 (Empat) Bintang Hotel di Kathmandu menyediakan: Bilik Suite, Deluxe Bilik, Spa & Kesihatan Club, Hiburan, Travel meja, Sukan & Rekreasi, banquet & Mesyuarat, Pusat Perniagaan, Perhubungan tetamu, Restaurant & Bar, Kawasan Fungsi Luaran, Kolam Pools , Beauty Parlour, balik Lapangan Terbang & ..
Hotel Shanker - Lazimpat, Kathmandu, Nepal
Hotel Lapangan Terbang - Lapangan Terbang, Sinamangal, Kathmandu, Nepal
Hotel Vaishali Thamel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel GG Regency - Baneshwor, Kathmandu, Nepal
Bluestar Hotel - Thapathali, Kathmandu, Nepal
Hotel Sherpa - Durbar Marg, Kathmandu, Nepal
Hotel Himalaya - Kupondol, Lalitpur, Nepal
Hotel Tibet Antarabangsa - Boudha, Kathmandu, Nepal
Grand Hotel Kathmandu - Tahachal, Kathmandu, Nepal
Hotel Woodlands - Durbar Marg, Kathmandu, Nepal
Durbar Hotel - Durbar Marg, Kathmandu, Nepal
Grand Nnorling Hotel Resort & SPA - Gokarna, Kathmandu, Nepal
Pangsapuri di Kathmandu lembah menyediakan kualiti yang tinggi, baik & berkelengkapan penuh tempat kediaman pangsapuri dengan kemasan unik pedalaman di Kathmandu, Patan & seluruh Nepal. 24-jam air panas dan sejuk, house keeping & perkhidmatan dobi, jaga masa 24-jam, tempat letak kenderaan selamat dalam premis & banyak lagi ..
Habitat Apartments - Buddhanilkantha, Kathmandu, Nepal
Apartment Hotel shaligram - Jawalakhel, Lalitpur, Lembah Kathmandu, Nepal
Sagarmatha Bed Apartment & Sarapan - Sanepa, Lalitpur, Nepal
Pangsapuri melungtse - Chakrapath, Maharanjgunj, Kathmandu, Nepal
Hotel Apartments Sidang Kemuncak - Sanepa, Lalitpur, Lembah Nepal
Kathmandu B & B - Sanepa, Lalitpur, Lembah Kathmandu, Nepal
Rumah Apartment Merah - Lalitpur 22, Chakupat, Patan, Lalitpur, Nepal
Boudha Apartments - Boudha, Kathmandu, Nepal
Muna Home Stayss Nepal - Kathmandu, Nepal
Kathmandu berdekatan hotel menyediakan: Bilik Suite, Deluxe Bilik, Spa & Kesihatan Club, Hiburan, Travel meja, Sukan dan Rekreasi, jamuan dan Mesyuarat, Pusat Perniagaan, Perhubungan tetamu, Restaurant & Bar, Kawasan Fungsi Luaran, Kolam Pools, Beauty Parlour, Lapangan Terbang ulang-alik dan banyak lebih ..
Park Village Hotel - Budhaneelakantha, Kathmandu, Nepal
Godavari Village Resort - Godawari, Lalitpur, Nepal
Hotel Outlook Inn - Dhaksi Dhara, Matatirtha, Kathmandu, Nepal
Sidang Kemuncak Lodges Kampung - Risal Danda, Lakuri Bhanjyang, Kathmandu
Osho Tapoban - Nagarjuna hutan, Kathmandu, Nepal
Kushi Family Resort (KFr) - Mathatirtha, Kathmandu, Nepal
Shivapuri Village & Eko-Pelancongan , Shivapuri, Kawasan Pemuliharaan, Kathmandu
Grand Norling Hotel Resort & SPA - Gokarna , Kathmandu, Nepal
Hotel View Bhrikuti - Godavari, Lalitpur, Nepal
Haatiban Sidang Kemuncak Resort - Haatiban, Kathmandu, Nepal
Balthali Village Resort - Balthali 4, Kavre, Nepal
Chobhar Le-Village Resort - Chobhar, Kathmandu, Nepal
3 (Tiga) Bintang Hotel di Kathmandu menyediakan: Bilik Suite, Deluxe Bilik, Perhubungan tetamu, Hiburan, Mesyuarat dan Persidangan, Bar mini, Beauty Parlour, balik Lapangan Terbang Perkhidmatan, Perkhidmatan Bilik 24-Jam, Garden Restaurant, Luaran Fungsi Area, Restoran & bar, Wi-Fi internet, dan banyak lebih ..
Samsara Resort Thamel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Kathmandu Guest House - Thamel, Kathmandu, Nepal
Thamel Eco Resort - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Cosy - Bhaktpur, Nepal
Summit Hotel - Ketinggian Kupondol, Lalitpur, Nepal
Hotel Mountain - Kantipath, Kathmandu, Nepal
Hotel Muhibah Patan - Patan, Lalitpur, Nepal
Hotel Cascade Kathmandu - Lazimpat, Kathmandu, Nepal
Kathmandu Resort Hotel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Mystic Buddha - Sitapaila, Kathmandu, Nepal
Hotel Harati - Chhetrapati, Kathmandu, Nepal
Hotel manang - Thamel, Kathmandu, Nepal
Merco Polo Perniagaan Hotel - Kamal Pokhari, Kathmandu, Nepal
Hotel Marshyangdi - Thamel, Kathmandu, Nepal
Royal Astoria Hotel - Hattigauda, Kathmandu, Nepal
Hotel Centre Point - Thamel, Kathmandu, Nepal.
Hotel Gangjong - Lazimpat, Kathmandu, Nepal.
The Royal Singi Hotel - Kamaladi, Kathmandu, Nepal.
Hotel Tibet - Lazimpat, Kathmandu, Nepal.
The Garden Hotel - Nayabazaar, Thamel, Kathmandu, Nepal.
Menyewa sebuah kereta di Nepal menyediakan: Berbeza jenis kenderaan yang terdapat di pasaran tempatan seperti Kereta, Van, Haice, Bas Mini, Bas Coaster, Bas Besar, Bas Sutleg, Land Cruiser, Pajero, Prado, perkhidmatan Pick-up, Kargo Van , bersalah, sewa bulanan & tahunan apa-apa jenis kenderaan, laluan bas panjang & perkhidmatan lebih & tiket ..
Kereta - Maksimum 04 orang termasuk pemandu
Van - Maksimum 06 orang termasuk pemandu.
Haice - Maksimum 10 orang termasuk pemandu.
Bas mini - Maksimum 25 orang termasuk pemandu.
Coaster - Maksimum 18 orang termasuk pemandu.
Bas besar - Maksimum 35-40 orang termasuk pemandu.
Sutleg Bas - Maksimum 35 orang termasuk pemandu.
Land Cruiser - Maksimum 04 orang termasuk pemandu.
Pajero - maksimum 04 orang termasuk pemandu.
Prado - Maksimum 04 orang termasuk pemandu.
Pick-Up - Maksimum 3 hingga 6 orang termasuk pemandu & Barangan
Kargo Van - maksimum 3 orang termasuk pemandu & Barangan
Penerbangan antarabangsa dari Nepal disambungkan kepada dunia seperti Doha, Dubai, Dhaka, Paro, Lhasa, Bangkok, Singapura, Hong Kong, Shanghai, Seoul, Muscat, Colombo, Chennai, Kuala Lumpur, Amsterdam, Osaka, London, Paris, Kuala Lumpur & India - Delhi, Bombay, Varanasi, Calcutta, Bangalore & lebih ...
Air Arabia - Kathmandu ke Bahrain, Chennai, Mumbai, Colombo, Doha, Muscat &
Air Asia - KL - Kathmandu - Kuala Lumpur - Australia - Perancis - India - Jepun &
Air China - Kathmandu ke Lhasa, Chengdu ke Lhasa, Lhasa ke Kathmandu & ..
Air India - Delhi - Kathmandu - Delhi - Frankfurt - Doha - Dubai - Kerja Baru & ..
Arke Fly - Amsterdam - Dubai - Kathmandu - Dubai - Amsterdam & lebih ...
Udara Bahrain - Bahrain - Kathmandu - Bahrain - Mesir - Jordan - Lubnan & ..
Biman Bangladesh - Kathmandu ke Dhaka, Bangkok, Kaula Lumpur Hongkong &
Udara Buddha - Kathmandu - Varanasi - Kathmandu - Paro - Kathmandu & lebih ..
Cathay Pacific - Hong Kong - Kathmandu - HK - Auckland - Perth - Sydney & ..
China Eastern Airlines - Kunming - Kathmandu - Kunming - Amerika - Australia
China Southern Airlines - Kathmandu ke Guangzhou (CAN) untuk Kathmandu & .
Naga Udara - Hong Kong - Kathmandu - Shanghai - Beijing - Phuket - Taipei & ...
Druk Udara - Kathmandu ke Paro, Delhi, Paro ke Bangkok, Kathmandu, Calcutta
Etihad Airways - Abu Dhabi - Kathmandu - Abu Dhabi - Eropah - Amerika Syarikat
FlyDubai - Dubai - Kathmandu - Dubai - Bangladesh - Doha - Kuala Lumpur
GMG Airlines - Kathmandu ke Dhaka Dhaka Kathmandu & lebih ..
Gulf Air - Kathmandu ke Bahrain, Muscat, Abu Dhabi, Doha, Kuwait & lebih
Indian Airlines - Kathmandu ke Delhi, Kolkata, Varanasi & banyak lagi ..
Indigo - Delhi - Kathmandu - Delhi & Kolkata - Kuala Lumpur - Chennai - Varanasi
Jet Airways - Kathmandu ke Delhi, Bangalore, Kolkata, Mumbai, Luknow & ..
Jet Lite (Udara Sahara) - Kathmandu ke Delhi, Bangalore, Mumbai, Luknow & ..
Kingfisher Airlines - Kathmandu ke Delhi, Bangalore, Kolkata, Mumbai & ..
Korean Air - Kathmandu ke Seoul, Seoul untuk Kathmandu & lebih ..
Malaysia Airlines - KL - Kathmandu - Kuala Lumpur - Australia - Perancis ..
Kerjasama Airlines Nepal - Kathmandu - Delhi - Bangkok - Kuala Lumpur ..
Oman Air - Muscat - Kathmandu - Muscat - Afrika - Asia - Eropah - Afrika & ..
Pakistan International Airlines - Kathmandu - Kuala Lumpur - Kathmandu & lebih
Qatar Airways - Kathmandu ke Doha, Doha Kathmandu & lebih ..
Silk Air - Singapura - Kathmandu - Singapura - Afrika - Asia - Eropah - Afrika ..
Spice Jet - Kathmandu ke Delhi, Bangalore, Kolkata, Mumbai, Luknow & ..
Thai Airways International - Kathmandu ke Bangkok, Hong Kong, Colombo ..
United Airlines - Kathmandu ke Delhi, Bangalore, Kolkata, Mumbai, Luknow ..
2 (Dua) Bintang Hotel di Kathmandu menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan pelancongan, Perkhidmatan Bilik, Doktor atas panggilan, Berita-Kertas TV & ..
Hotel Mandap - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Manaslu - Lazimpat, Kathmandu, Nepal
Keluarga Utama Hotel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Ambassador - Lazimpat, Kathmandu, Nepal
Tibet Guest House - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Utse - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Blue Diamond - Thamel, Kathmandu, Nepal
Aloha Inn- Jawalakhel, Lalitpur, Nepal
Lion Hotel - Lazimpat, Kathmandu, Nepal
Hotel Thamel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Nepa Antarabangsa - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Nurbu Linka - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Paradise Plaza - Jyatha, Thamel, Kathmandu, Nepal
View Sunset Hotel - Baru Baneshwor, Kathmandu, Nepal
Guest House Antarabangsa - Paknajol, Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Mustang Holiday Inn - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Plaza International - Naxal, Kathmandu, Nepal.
1 (Satu) Bintang Hotel di Kathmandu menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, Meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Restoran, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Berita Pagi Kertas, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Analog Telefon, Dokter Panggilan, televisyen & lainnya ..
Hotel Encounter Nepal - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Excelsior - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Impala - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Marshyangadi Mandala - Thamel, Kathmandu, Nepal
MMelungtse Hotel - Maharajgunj Ring Road, Kathmandu, Nepal
Hotel Garuda - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Shree Tibet - Thamel, Kathmandu, Nepal
Backyard Hotel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Welcome Guest House - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Greenwich Village - Sanepa, Lilitpur, Nepal
Hotel Ganesh Himal - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Buddha - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Kelas pelancong di Kathmandu menyediakan: Bilik Suite, A / C Bilik, Bilik Standard, Bilik Bajet, Hujan berasingan, Meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Restoran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, televisyen Warna , Berita Pagi-Kertas, Dokter Panggilan, TV Warna, dan banyak lebih ..
Astoria Hotel Nepal - Lazimpat, Kathmandu, Nepal
Hotel Suci Himalaya - Thamel, Kathmandu, Nepal
Nirvana Garden Hotel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Moon Light - Thamel, Kathmandu, Nepal
Tradisi hotel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Alam - Thamel, Kathmandu, Nepal
Tibet Holiday Inn - Thamel, Kathmandu, Nepal
Bhaktapur Guest House - Sallaghari, Bhaktapur, Nepal
Amar Hotel - Tahachal, Kathmandu, Nepal
Fuji Guest House - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Clarion - Patan Jwalakhel, Lalitpur, Nepal
Khumbila Hotel - Battisputali, Gaushala, Kathmandu, Nepal
Hotel Tashi Dhargey - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Lai Lai Thamel - Kathmandu, Nepal
Hotel Maharaja Plaza - Gaushala, Kathmandu, Nepal
Hotel Karma - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Yanki - Thamel, Kathmandu, Nepal
Kathmandu Prince Hotel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Ama Dablam - Thamel, Kathmandu, Nepal
Acme Guest House - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Blue Horizon - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Swoniga - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotel Kathmandu View - Thamel, Kathmandu, Nepal
KTM Peace Guest House - Thamel, Kathmandu, Nepal
Diplomat Hotel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Potala Guest House - Thamel, Kathmandu, Nepal
Horizon Hotel - Thamel, Kathmandu, Nepal
Shiva Guest House - Bhaktapur Durbar Square, Bhaktapur, Nepal
Hotel Norling - Thamel, Kathmandu, Nepal
Hotels and Resorts di Nagarkot menyediakan: Bilik Deluxe, Spa & Kesihatan Club, Hiburan, Sukan dan Rekreasi, jamuan dan Mesyuarat, Pusat Perniagaan, Beauty Parlour, meja Pelancongan, Dokter Panggilan, Perkhidmatan Telefon Analog, Berita Pagi-Kertas, Kawasan Fungsi Luaran , TV, balik Lapangan Terbang, & banyak lebih ..
Club Himalaya Nagarkot - Nagarkot, Nepal
Nagarkot Hillside Village Resort - Nagarkot, Nepal
Paradise Inn - Nagarkot, Nepal
Country Hotel Villa - Nagarkot, Nepal - Nagarkot, Nepal
Nagarkot Farmhouse Resort - Nagarkot, Nepal
Hotel niva Niwa Lodge - Nagarkot, Nepal
Hotel Chautari Nagarkot - Nagarkot, Nepal
Bhangeri Durbar Resort - Nagarkot, Nepal
Fort Resort - Nagarkot, Nepal
Hotel View Point - Nagarkot, Nepal
Cottage nagarkot - Nagarkot, Nepal
Nagarkot eko-Laman Utama - Nagarkot, Nepal
Hotel Space Mountain - Nagarkot, Nepal
Hotel Nagarkot Besso - Nagarkot, Nepal
Deluxe Hotel di Pokhara menyediakan: Bilik Suite, Bilik Deluxe, Pusat Spa & Kesihatan Club, Hiburan, Sukan dan Rekreasi, Restaurant & Bar, jamuan dan Mesyuarat, Kasino, Pusat Perniagaan, Beauty Parlour, meja Perjalanan, Pools Kolam, Luaran Kawasan Fungsi, Lapangan Terbang ulang-alik dan banyak lebih ..
Fulbari Resort & Spa - Pokhara, Kaski, Nepal
Ikan Tail Lodge, Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Shangri-La Village Resort - Pokhara, Kaski, Nepal
Temple Tree Resort & Spa - Lakesid-5, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Landmark Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Pokhara Grande - Pokhara - Kaski, Nepal
Hotel Fewa Prince Pokhara - Pokhara, Kaski, Nepal
Harimau Mountain Pokhara Lodge - Kandane Danda, Kaski, Nepal
Waterfront Resort Pokhara - Sedi Ketinggian, Jalan Lakeside, Pokhara, Nepal
Begnas Lake Resort & Villas - Begnas Lake, Pokhara, Kaski, Nepal
Gunung Kailash Resort Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Baru Crystal Hotel Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Barahi, Lake Side Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Mahkota Himalaya Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Superior di Pokhara menyediakan: Bilik Suite, Deluxe Bilik, Spa & Kesihatan Club, Hiburan, Travel meja, Sukan dan Rekreasi, jamuan dan Mesyuarat, Pusat Perniagaan, Perhubungan tetamu, Restaurant & Bar, Kawasan Fungsi Luaran, Kolam Pools, Beauty Parlour, balik Lapangan Terbang dan banyak lebih ..
Trek-O-Tel - Lakeside , Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Kantipur - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Taj - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Stupa - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Snowland - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Trekker Inn - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Castle Hotel Resort Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Garden Resort ibu - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Tulsi - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Base Camp Resort - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Annapurna Eco-kampung - Pokhara Lakeside, Kaski, Nepal
Hotel Lake Palace - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Glacier - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Vardan Resort n 'Apartment - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Lake View Resort - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Tasik Star - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Resorts hidupan liar di Chitwan menyediakan: Bilik Deluxe, Bilik Standard, Safari Gajah, Kanu Lawatan, Gajah 'breading Centre, Komuniti Lawatan, Gajah Mandian, Jeep Drive, Jungle Walk, Gajah Ride, Tharu Kebudayaan Papar, Kampung berjalan kaki, Lawati Muzium, Sunset pelancongan, burung menonton dari bank & sungai lebih ..
Harimau Tops Jungle Lodge - Chitwan National Park, Nepal
Harimau mendahului Kem Tented - Chitwan National Park, Nepal
Harimau Tops Tharu Safari - Chitwan National Park, Nepal
Kuil Tiger Jungle Lodge - Chitwan National Park, Nepal
Chitwan Jungle Lodge - Chitwan National Park, Nepal
Machan Hidupan Liar Resort , Chitwan National Park, Nepal
Gaida Hidupan Liar Camp - Chitwan National Park, Nepal
Island Jungle Resort - Chitwan National Park, Nepal
Safari Narayani Lodge - Chitwan National Park, Nepal
Residency Rhino - Chitwan National Park, Nepal
Safari Adventure Lodge - Chitwan National Park, Nepal
Harimau Residency Resort - Chitwan National Park, Nepal
Safari Club Chitwan - Chitwan National Park, Nepal
Hutan Dunia Resort - Chitwan National Park, Nepal
Badak Lodge - Chitwan National Park, Nepal
Jungle Safari Resort - Chitwan National Park, Nepal
Hutan Lagoon Safari Lodge - Chitwan National Park, Nepal
Unik Resort Wild - Chitwan National Park, Nepal
Gorkha Hamlet Resort - Chitwan National Park, Nepal
Bagmara Hidupan Liar Resort - Chitwan National Park, Nepal
Hotel Hermitage - Chitwan National Park, Nepal
Pelangi Safari Resort - Chitwan National Park, Nepal
Harimau Kem - Chitwan National Park, Nepal
Royal Park Hotel - Chitwan National Park, Nepal
Jungle Safari Park - Chitwan National Park, Nepal
Sapana Village Lodge - Chitwan National Park, Nepal
MMaruni Sanctuary Lodge - Chitwan National Park, Nepal
Hutan Kem Pelancong - Chitwan National Park, Nepal
Chitwan Forest Resort - Chitwan National Park, Nepal
Hotel Kelas pelancong di Pokhara menyediakan: Bilik Suite, A / C Bilik, Bilik Standard, Bilik Bajet, Hujan berasingan, Meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Restoran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, televisyen Warna , Berita Pagi-Kertas, Dokter Panggil, televisyen Warna, & lebih ..
Hotel Shikhar Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Fewa Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Teekas Resort Pokhara - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Moonlight Resort - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Pokhara Garden View - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Fairmount Hotel - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Hotel Anand - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Baru Pokhara Lodge - Lakeside, Pokhara, Kaski, Nepal
Resorts hidupan liar di Bardia menyediakan: Bilik Deluxe, Bilik Standard, Safari Gajah, Kanu Lawatan, Gajah 'breading Centre, Komuniti Lawatan, Gajah Mandian, Jeep Drive, Jungle Walk, Gajah Ride, Tharu Kebudayaan Papar, Kampung berjalan kaki, Lawati Muzium, Sunset pelancongan, burung menonton dari bank & sungai lebih ..
Harimau Tops Karnali Jungle Lodge - Bardia Taman Negara, Bardia, Nepal
Badak Lodge - Bardia Taman Negara, Bardia, Nepal
Nepal Hidupan Liar Resort - Bardia Taman Negara, Bardia, Nepal
Hutan Hideway Hotel & Cottages - Bardia Taman Negara, Bardia, Nepal
Bardia Cottage Jungle - Bardia Taman Negara, Bardia, Nepal
Resorts Koshi-Tapu menyediakan: Penginapan, Watching Burung, Jungle Walk, Hidupan Liar lembut Festival, Sewaan Village Tour, Safari-gaya khemah, Jeep Drive Bilik Deluxe, Bilik Standard, Lawatan Kanu, Lawatan Masyarakat, Drive Jeep, Jungle Walk, berjalan kaki Kampung, Sunset pelancongan, Burung yang menonton dari bank sungai & ..
Koshi Tappu Hidupan Liar Camp - Koshi Tappu Rizab Hidupan Liar, Koshi Tappu
Koshi Camp - Koshi Tappu Rizab Hidupan Liar Nasional, Koshi Tappu, Nepal
Aqua Burung Unlimited Camp - Koshi Tappu Rizab Hidupan Liar, Koshi Tappu, Nepal
Suklaphanta Hidupan Liar menyediakan: Penginapan, Aktiviti Hidupan Liar, Gajah Asia, Great Satu Horn Badak, Rusa Spotted atau Chital, Rusa Hog, Kijang, Samber, Rusa Paya atau Barasingha, Nilgai atau Bull, Black Buck, Boar Wild, Royal Bengal Tiger, Leopard , Anjing Liar, Golden jakal dan banyak lagi ..
Rizab Hidupan Liar shuklaphanta - Suklaphanta Rizab Hidupan Liar, Suklaphanta
Motel di Nepal menyediakan: Bilik Suite, Deluxe Bilik, meja Perjalanan, Perhubungan tetamu, Hiburan, Mesyuarat dan Dewan Persidangan, Bar mini, Beauty Parlour, balik Lapangan Terbang Perkhidmatan, Perkhidmatan Bilik 24-Jam, Garden Restaurant, Luaran Kawasan Fungsi, Restaurant & Bar , Wi-Fi internet, dan banyak lebih ..
Riverside Spring Resort - Kurintar, Chitwan, Nepal Motel Alpukat dan Orchid Resort - Hetaunda, Makwanpur, Nepal
Hotels & Resorts di Lukla menyediakan: Jenis yang berbeza dari penginapan, Hiburan, Bersiar-siar Trekking, Mendaki Panduan, Potters, Menunggang Sewa, Panggilan Telefon, Perkhidmatan internet, Air Panas 24-jam, Bilik tidur, Perkhidmatan Dobi, Rendah rawa check up, restoran dan Bards dan banyak lebih ...
Khangri Resort - Lukla, Solukhumbu, Nepal
Yeti Mountain Home Phakding - Phakding, Solukhumbu, Nepal
Yeti Mountain Home - Lukla, Solukhumbu, Nepal
Yeti Mountain Home Manjo - Manjo, Solukhumbu, Nepal
YYeti Mountain Home Kongde - Kongde, Solukhumbu, Nepal
Sidang Kemuncak Lodges Everest - Lukla, Solukhumbu, Nepal
Sidang Kemuncak Lodges Everest - Manjo, Solukhumbu, Nepal
Hotels & Resorts di Namche menyediakan: Jenis yang berbeza dari penginapan, Hiburan, Bersiar-siar Trekking, Mendaki Panduan, Potters, Menunggang atas sewa, Panggilan Telefon, Perkhidmatan internet, Air Panas 24-jam, Bilik tidur, Perkhidmatan Dobi, Rendah rawa check up, restoran dan Bards dan banyak lebih ..
Yeti Mountain Home Namche - Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Hotel Everest View - Syangbouche, Melebihi Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Yeti Mountain Home Thame - Thame, Solukhumbu, Nepal
Sidang Kemuncak Lodges Everest - Pangboche, Solukhumbu, Nepal
Sidang Kemuncak Lodges Everest - Mende, Solukhumbu, Nepal
Hotel Sherpa Tanah , Namche - Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Sidang Kemuncak Lodges Everest - Tashinga, Solukhumbu, Nepal
Syangboche Panorama Hotel - Syangbouche, Solukhumbu, Nepal
HCR Panorama Lodge - Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Top Hill Lodge & Restaurant - Monjo, Solukhumbu, Nepal
Panorama Lodge - Namche Bazaar, Solukhumbu, Nepal
Hotels & Resorts di Dhulikhel menyediakan: Bilik Suite, Deluxe Bilik, Spa & Kesihatan Club, Hiburan, Travel meja, Sukan dan Rekreasi, jamuan dan Mesyuarat, Pusat Perniagaan, Perhubungan tetamu, Restaurant & Bar, Kawasan Fungsi Luaran, Kolam Pools, Kecantikan Parlour , balik Lapangan Terbang & banyak lebih ..
Dhulikhel Mountain Resort - Khawa, Dhulikhel, Kavre, Nepal
Namobuddha Resort - Kandodada Village, Phulbari -1, Kavre, Nepal
Mirabel Hotel Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Himalaya Shangri-La Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Dhulikhel Lodge Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Bukit Corner Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Himalaya Horizon - Dhulikhel, Kavre, Nepal
View Resort Tinggi - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Rannu Cottage & Papar Mountain View Resort - Dhulikhel, Kavre, Nepal
Hotel di Lumbini menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Perkhidmatan Bilik Doktor atas panggilan, Berita Pagi-Kertas, televisyen, & banyak lagi ..
Buddha Maya Garden Hotel - Rupandehi Lumbini, Nepal
Hotel Lumbini Garden - Rupandehi Lumbini, Nepal
Lumbini Hotel Kasai - Rupandehi Lumbini, Nepal
Hotel Pawan Antarabangsa - Lumbini, Nepal
Hotel Nirvana - Rupandehi Lumbini, Nepal
Lumbini Buddha Garden - Rupandehi Lumbini, Nepal
Hotel Ananda In n - Rupandehi Lumbini, Nepal
Lumbini Hokke Hotel - Rupandehi Lumbini, Nepal
Hotels & Resorts di Manakamana menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Perkhidmatan Bilik, Dokter panggilan, Berita Pagi-Kertas, TV, & lebih ..
Riverside Spring Resort - Darechowk - 3, Kurintar, Chitwan, Nepal
Dalima Mesra Alam Holiday Resort - Kurintar, Chitwan, Nepal
Manakamana Rising Resort - Darechowk - 3, Kurintar, Chitwan, Nepal
Manakamana Resort - Manakamana, Gorkha, Nepal
Hotel di Nepaljung menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Perkhidmatan Bilik Doktor atas panggilan, Berita-Kertas televisyen, dan lebih ..
Hotel Central Plaza - Jalan Baru, Kohalpur, Banke, Nepal
Hotel Batika - Nepalgunj Banke, Nepal
Hotel Sneha - Nepalgunj Banke, Nepal
Aroma hotel - Nepalgunj Banke, Nepal
Hotels & Resorts di Jomsom menyediakan: Jenis yang berbeza dari penginapan, Hiburan, Bersiar-siar Trekking, Mendaki Panduan, Potters, Menunggang atas sewa, Panggilan Telefon, Perkhidmatan internet, Air Panas 24-jam, Bilik tidur, Perkhidmatan Dobi, Rendah rawa check up, restoran dan Bards dan banyak lebih ..
Jomsom Mountain Resort -Jomsome, Mustang, Nepal
Ker & Downey Sacred Mountain - Annapurna Area, Nepal
Annapurna Summit Lodge - Thasang, Kagbeni, Nepal
Ker & Downey Royal Nepal Spectacular - Kawasan Annapurna, Nepal
Hotels & Resorts di Gorkha menyediakan: Jenis yang berbeza dari penginapan, Hiburan, Bersiar-siar Trekking, Mendaki Panduan, Potters, Menunggang atas sewa, Panggilan Telefon, Perkhidmatan internet, Air Panas 24-jam, Bilik tidur, Perkhidmatan Dobi, Rendah rawa check up, restoran dan Bards dan banyak lebih ..
Gorkha Crown Resort - Gorkha Bazaar, Gorkha, Nepal
Gorkha Hill Resort - Laxmi Bazaar, Gorkha, Nepal
Old Inn - Bandipur, Tanahu, Nepal
Hotels & Resorts di Bharatpur menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Perkhidmatan Bilik, Doktor atas panggilan, Berita-Kertas TV, dan lebih ..
Pulau Jungle Resort, - Bharatpur Tinggi, Narayanghat, Chitwan, Nepal.
Hotel global - Bharatpur - 10 Chitwan, Nepal
Hotel Gangotri - Pulchowk, Narayangarh (Bharatpur),, Chitwan, Nepal.
Hotels & Resorts di Bhairahawa menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Perkhidmatan Bilik, Doktor atas panggilan, Berita-Kertas TV, dan lebih ..
Dreamland Gold Resort - Manigram-3, Rupendehi, Nepal
Hotel Sindoor - Butwal, Rupendhi, Nepal
Hotel Shantanu - Bhairahawa Rupendhi, Nepal
Hotel Himalaya Inn - Bhairhawa Butwal, Nepal
Hotels & Resorts di Heataunda menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Perkhidmatan Bilik, Doktor atas panggilan, Berita-Kertas TV, dan lebih ..
Motel Alpukat & Orchid Resort - Hedaunda, Makwanpur, Nepal Hotel Seema - Hedaunda, Makwanpur, Nepal
Hotels & Resorts di Biratnagar menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Perkhidmatan Bilik, Doktor atas panggilan, Berita-Kertas TV, dan lebih ..
Xenial Hotel - Panchali, Biratnagar, Morang, Nepal Ratna Hotel - Mahendra Chowk, Biratnagar, Morang, Nepal
Hotels & Resorts di Dhangadhi menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Perkhidmatan Bilik, Doktor atas panggilan, Berita-Kertas TV, dan lebih ..
Penganut Hotel - Dhangadhi - 5, Hasanpur, Kailali, Nepal
Dinesh Cottage - Sakit Bandevi, Dhangadi, Kailali, Nepal
Hotel Shree Jagadamba - Bishalnagar, Dhangadi, Kailali, Nepal
Hotel Saathi - Dhangadi, Kailali, Nepal
Hotel Rubus - Shivamarg, Behadi Baiya, Dhangadhi - 2, Kailali, Nepal
Hotels & Resorts di Bandipur menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Bilik Mesyuarat, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Perhubungan tetamu, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Lapangan Terbang pick-up, Pengaturan Perjalanan, Perkhidmatan Bilik, Doktor atas panggilan, Berita-Kertas TV, dan lebih ..
Gaun ghar Resort - Bandipur, Tanahu, Nepal
Old Inn - Bandipur, Tanahu, Nepal
Bandipur Mountain Resort - Bandipur, Tanahu, Nepal
Hotels & Resorts berhampiran oleh Tibet Sempadan (Kodari) memperuntukkan bahawa: Jenis yang berbeza dari penginapan, Hiburan, Bersiar-siar Trekking, Mendaki Panduan, Potters, Menunggang Sewa, Panggilan Telefon, Perkhidmatan Internet, Air Panas 24-jam, Bilik tidur, Perkhidmatan Dobi, rawa check up, Restoran & Bards yang & ...
Resort Terakhir - Sindhupalchowk (cara untuk Kodari) Nepal Daerah sempadan Resort - Sindhupalchowk (cara untuk Kodari) Nepal
Pantai Camp Resort di Nepal menyediakan: Kem cenderung, Bar mini, Hiburan, Sukan dan Rekreasi, Wi-Fi internet, Perkhidmatan Dobi, Pemindahan, Festival, Cannoning, Bar mini, Internet Wi-Fi, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi Doktor atas panggilan, Berita-Kertas TV, & banyak lebih ..
Pusat Trisuli - Trisuli River Side, Nepal
Gorkha Camp Adventure - Trisuli River Side, Nepal
Sukute Beach Adventure Camp - Bhote Koshi River Side, Sukute, Sindhupalchowk, Nepal
Hotels & Resorts di Simikot menyediakan: Jenis Berbeza penginapan, Bersiar-siar Trekking, Mendaki Panduan, Potters, Menunggang atas sewa, Panggilan Telefon, Perkhidmatan Internet, 24-jam Air Panas, Bilik tidur, Restoran dan banyak lebih ...
Hotels & Resorts di Tansen Palpa menyediakan: Bilik Deluxe, Bilik Standard, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Pemindahan dan banyak lebih ...
Sun Valley Resort - Simikot Humla, Nepal Hotel Srinagar - Srinagar, Tansen, Palpa, Nepal
Hotels & Resorts di Bhadrapur menyediakan: Bilik Deluxe, Bilik Standard, Dewan Persidangan, Travel meja, Bar mini, Internet Wi-Fi, Taman Luaran Restoran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi Perkhidmatan, Pemindahan dan banyak lebih ...
Hotels & Resorts di Birgunj menyediakan: Bilik Deluxe, Bilik Standard, Dewan Persidangan, Travel meja, Bersiar-siar Tempatan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Taman Luaran Restoran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi Perkhidmatan, Pemindahan dan banyak lebih ...
Hotel Daniel - Jalan Sanischare, Birtamod, Jhapa, Nepal Hotel Vishuwa - Lencongan Jalan Vishuwa 18 Birgunj, Nepal
Hotels & Resorts di Dharan menyediakan: Bilik Deluxe, Bilik Standard, Dewan Persidangan, Travel meja, Bar mini, Internet Wi-Fi, Taman Luaran Restoran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi Perkhidmatan, Pemindahan dan banyak lebih ...
Hotels & Resorts di Daman menyediakan: Bilik Deluxe, Bilik Standard, Dewan Persidangan, Travel meja, Bar mini, Internet Wi-Fi, Taman Luaran Restoran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi Perkhidmatan, Pemindahan dan banyak lebih ...
Nirvana Country Club - Ghopa Camp, Dharan, Nepal Everest Panorama Resort - Daman, Makawanpur, Nepal.
Health Club & Spa Lembah Kathmandu menyediakan: Bilik A / C, Bilik Standard, Internet Wi-Fi, Perkhidmatan Bilik, Travel Doktor Pengaturan panggilan dan lebih ...
Hotels & Resorts Nuwakot (Trishuli) Nepal menyediakan: Bilik Deluxe, Bilik Standard, meja Perjalanan, Bar mini, Internet Wi-Fi, Restoran Taman Luaran, Perkhidmatan Bilik, Perkhidmatan Dobi, Pemindahan dan banyak lebih ...
Keharmonian Spa - Gokarna, Kathmandu, Nepal Farm House Terkenal - Nuwakot Durbar Side, Nuwakot, Nepal
Hotel Nepal arrow Lawatan ke di Nepal
Hotel Nepal arrow Hidupan Liar Safari Nepal
Hotel Nepal arrow Menyewa Nepal Kereta
Hotel Nepal arrow Golf Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Eko Tour di Nepal
Hotel Nepal arrow Nepal Sukan Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Perayaan di Nepal
Hotel Nepal arrow Perkahwinan tradisional
Hotel Nepal arrow Bermain ski Heli di Nepal
Hotel Nepal arrow Mountain Biking Nepal
Hotel Nepal arrow Mengenai Kami
Hotel Nepal arrow Mendaki Puncak Climbing
Hotel Nepal arrow MICE Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Shamanisme Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Botani Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Helikopter Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Pengembaraan Aktiviti
Hotel Nepal arrow Memancing Tour di Nepal
Hotel Nepal arrow Tempat untuk Lawatan di Nepal
Hotel Nepal arrow Motosikal Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Buddha Litar Tours
Hotel Nepal arrow Maklumat Umum
Hotel Nepal arrow Trekking di Nepal
Hotel Nepal arrow White Water Rafting
Hotel Nepal arrow Yoga, Meditasi Nepal
Hotel Nepal arrow Burung Watching Nepal
Hotel Nepal arrow Anak Angkat Nepal
Hotel Nepal arrow Perkhidmatan Udara Domestik
Hotel Nepal arrow Wisata dengan Minat Khas
Hotel Nepal arrow Hindu Haji Tours
Hotel Nepal arrow Membantu Nepal & Rakyat
Hotel Nepal arrow Survival Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Jalan Sutera pengembaraan Inc.
Hotel Nepal arrow Gunung Expeditions
Hotel Nepal arrow Rama-rama Tour di Nepal
Hotel Nepal arrow Pendidikan & Penyelidikan
Hotel Nepal arrow Bulan madu Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Penggambaran Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Hotel Reservation Nepal
Hotel Nepal arrow Intl. Air Perkhidmatan Nepal
Hotel Nepal arrow Sukarelawan Kerja Nepal
Hotel Nepal arrow Memburu Tour di Nepal
Hotel Nepal arrow Village Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Tempat tinggal di Asia Travels Sdn Bhd
Hotel Nepal arrow Nepal Pengalaman Tours Nepal - 7
Hotel Nepal arrow Keajaiban Nepal Nepal Tour - 10
Hotel Nepal arrow Golden Triangle Tour Nepal - 8
Hotel Nepal arrow Sejarah Heritage Tour Nepal - 14
Hotel Nepal arrow Everest SM Trekking Nepal - 18
Hotel Nepal arrow Himalaya Bird Watching Nepal - 19
Hotel Nepal arrow Ghorepani Poon Hill Trek Nepal - 14
Hotel Nepal arrow Langtang Trekking Nepal - 15
Hotel Nepal arrow Annapurna Nepal Trekking SM - 15
Hotel Nepal arrow Ganesh Himal Trekking Nepal - 14
Hotel Nepal arrow Basikal & Rakit Adventure Nepal - 10
Hotel Nepal arrow Jumla Rara Trekking Nepal - 15
Hotel Nepal arrow Bhutan, Sikkim & Darjeeling - 12
Hotel Nepal arrow Lembah legenda Bhutan - 8
Hotel Nepal arrow Chomolhari Trekking Bhutan - 12
Hotel Nepal arrow Golden Triangle Tour India - 7
Hotel Nepal arrow Fort & Istana Rajasthan India - 19
Hotel Nepal arrow Suci Tersembunyi Plateau Tour Tibet - 4
Hotel Nepal arrow Jalan Sutera indah Overland Tibet - 8
Hotel Nepal arrow Golden Triangle Tour China - 8
Hotel Nepal arrow Everest Base Camp Tour Tibet - 10
Hotel Nepal arrow Ganden - Samye Trekking Tibet - 14
Hotel Nepal arrow Gunung Kailash & Manasarover Tibet - 14
Hotel Nepal arrow Jalan Sutera Tour China - 15
Hotel Nepal arrow Lawatan ke di Nepal
Hotel Nepal arrow Hidupan Liar Safari Nepal
Hotel Nepal arrow Menyewa Nepal Kereta
Hotel Nepal arrow Golf Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Eko Tour di Nepal
Hotel Nepal arrow Sukan Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Perayaan di Nepal
Hotel Nepal arrow Perkahwinan tradisional
Hotel Nepal arrow Bermain ski Heli di Nepal
Hotel Nepal arrow Mountain Biking Nepal
Hotel Nepal arrow Pertanian Tours Nepal
Hotel Nepal arrow Mengenai Kami
Hotel Nepal arrow Mendaki Puncak Climbing
Hotel Nepal arrow MICE Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Shamanisme Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Botani Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Helikopter Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Pengembaraan Aktiviti
Hotel Nepal arrow Memancing Tour di Nepal
Hotel Nepal arrow Tempat untuk Lawatan di Nepal
Hotel Nepal arrow Motosikal Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Buddha Litar Tours
Hotel Nepal arrow Perniagaan untuk Perniagaan Nepal
Hotel Nepal arrow Maklumat Umum
Hotel Nepal arrow Trekking di Nepal
Hotel Nepal arrow White Water Rafting
Hotel Nepal arrow Yoga, Meditasi Nepal
Hotel Nepal arrow Burung Watching Nepal
Hotel Nepal arrow Anak Angkat Nepal
Hotel Nepal arrow Perkhidmatan Udara Domestik
Hotel Nepal arrow Wisata dengan Minat Khas
Hotel Nepal arrow Hindu Haji Tours
Hotel Nepal arrow Membantu Nepal & Rakyat
Hotel Nepal arrow Survival Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Pangsapuri Di Nepal
Hotel Nepal arrow Jalan Sutera pengembaraan
Hotel Nepal arrow Gunung Expeditions
Hotel Nepal arrow Rama-rama Tour di Nepal
Hotel Nepal arrow Pendidikan & Penyelidikan
Hotel Nepal arrow Bulan madu Tour Nepal
Hotel Nepal arrow Penggambaran Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Hotel Reservation Nepal
Hotel Nepal arrow Intl. Air Perkhidmatan Nepal
Hotel Nepal arrow Sukarelawan Kerja Nepal
Hotel Nepal arrow Memburu Tour di Nepal
Hotel Nepal arrow Village Pelancongan Nepal
Hotel Nepal arrow Stayss rumah Membayar tetamu
Hotel Nepal arrow Tempat tinggal di Asia Travels
hotel Nepal Tibet Berlepas Tetap
hotel Nepal Mountain Biking Tibet
hotel Nepal Burung Watching Tibet
hotel Nepal China Tibet Rail Way
hotel Nepal Maklumat umum Tibet
hotel Nepal Pelancongan di China
hotel Nepal Mountain Climbing Tibet
hotel Nepal Botani Tour Tibet
hotel Nepal Tempat untuk Lawati Tibet
hotel Nepal China Tibet Mengenai Kami
hotel Nepal Lawatan ke di Tibet
hotel Nepal MICE Pelancongan China
hotel Nepal Festival Tibet
hotel Nepal Perayaan In Tibet
hotel Nepal Jalan Sutera pengembaraan
hotel Nepal Trekking di Tibet
hotel Nepal Shamanisme Tour Tibet
hotel Nepal Motosikal Tour Tibet
hotel Nepal Maklumat Besar China
hotel Nepal Tempat tinggal di Asia Travels
hotel Nepal Lawatan ke di Bhutan
hotel Nepal Penggambaran di Bhutan
hotel Nepal Golf Tour Bhutan
hotel Nepal Rama-rama Tour Bhutan
hotel Nepal General Maklumat Bhutan
hotel Nepal Trekking
hotel Nepal Memancing Ikan di Bhutan
hotel Nepal MICE Pelancongan Dalam Bhutan
hotel Nepal Hotel di Bhutan
hotel Nepal Bhutan Mengenai Kami
hotel Nepal Basikal Tour Bhutan
hotel Nepal Burung Watching Bhutan
hotel Nepal Yoga Meditasi Bhutan
hotel Nepal Tempat Menarik
hotel Nepal Jalan Sutera pengembaraan
hotel Nepal Berakit di Bhutan
hotel Nepal Botani Tour Bhutan
hotel Nepal Perkahwinan Tour Bhutan
hotel Nepal Pesta Bhutan
hotel Nepal Tempat tinggal di Asia Travels
hotel Nepal Pelancongan di India
hotel Nepal Mountain Climbing India
hotel Nepal Rama-rama Tour India
hotel Nepal Bulan madu Tour India
hotel Nepal Hotel Reservation India
hotel Nepal Menyewa A India Kereta
hotel Nepal Ayurveda Tours India
hotel Nepal Maklumat Umum India
hotel Nepal Lawatan ke dalam Sikkim
hotel Nepal Hidupan Liar Safari di India
hotel Nepal Buddha Haji Tour
hotel Nepal Memerhati Burung Di India
hotel Nepal Penerbangan Rizab India
hotel Nepal Kampung Pelancongan Di India
hotel Nepal Pananism Shamanisme India
hotel Nepal India Mengenai Kami
hotel Nepal Lawatan ke di Darjeeling
hotel Nepal MICE Pelancongan India
hotel Nepal Hindu Haji Tour India
hotel Nepal Golf Tour di India
hotel Nepal Khas faedah Tours India
hotel Nepal Laman Utama Stayss Di India
hotel Nepal Perayaan di India
hotel Nepal Jalan Sutera pengembaraan
hotel Nepal Trekking Leh & Ladakh
hotel Nepal River rafting di India
hotel Nepal Yoga & Meditasi India
hotel Nepal Memancing Tour di India
hotel Nepal Tradisional Wedding India
hotel Nepal Membayar tetamu Di India
hotel Nepal Tempat untuk Lawati India
hotel Nepal Tempat tinggal di Asia Travels
hotel Nepal Pelancongan di Malaysia
hotel Nepal Hidupan Liar Safari Pakistan
hotel Nepal Bulan madu Tour Pakistan
hotel Nepal Memburu Tour Pakistan
hotel Nepal Maklumat Agung Pakistan
hotel Nepal Trekking di Pakistan
hotel Nepal River rafting di Pakistan
hotel Nepal Memerhati Burung Pakistan
hotel Nepal Penggambaran Di Pakistan
hotel Nepal Pakistan Mengenai Kami
hotel Nepal Mountain Climbing Pakistan
hotel Nepal Botani Tour Pakistan
hotel Nepal Golf Tour di Pakistan
hotel Nepal Perayaan di Malaysia
hotel Nepal Jalan Sutera pengembaraan
hotel Nepal Mountain Biking Pakistan
hotel Nepal Rama-rama Tour Pakistan
hotel Nepal Hotel Reservation Pakistan
hotel Nepal Tempat-tempat untuk Lawati Pakistan
hotel Nepal Tempat tinggal di Asia Travels
hotel Nepal Lawatan Di Sri Lanka
hotel Nepal MICE Pelancongan Sri Lanka
hotel Nepal River rafting Sri Lanka
hotel Nepal Agro Pelancongan Sri Lanka
hotel Nepal Hotel Reservation Sri Lanka
hotel Nepal Tempat untuk Lawati Sri Lanka
hotel Nepal Hiking & treks Sri Lanka
hotel Nepal Rama-rama Tour Sri Lanka
hotel Nepal Haji Tour Sri Lanka
hotel Nepal Memancing Tour Sri Lanka
hotel Nepal Golf Tour Sri Lanka
hotel Nepal Perayaan di Sri Lanka
hotel Nepal Berbasikal & Mountain Biking
hotel Nepal Botani Tour Sri Lanka
hotel Nepal Memerhati Burung Sri Lanka
hotel Nepal Fotografi dan penggambaran
hotel Nepal Menyewa A Kereta Di Sri Lanka
hotel Nepal Maklumat Umum Sri tinggi dan kurus
hotel Nepal Hidupan Liar Safari Sri Lanka
hotel Nepal Laman Utama Stayss di Sri Lanka
hotel Nepal Bulan Madu Di Sri Lanka
hotel Nepal Ayurveda Tour Sri Lanka
hotel Nepal Majlis perkahwinan di Sri Lanka
hotel Nepal Sri Lanka Mengenai Kami
hotel Nepal Pelancongan di Thailand
hotel Nepal Berbasikal - Mountain Biking
hotel Nepal MICE Pelancongan Thailand
hotel Nepal Hotel Reservation Thailand
hotel Nepal Rama-rama Tour Thailand
hotel Nepal Perayaan di Thailand
hotel Nepal Walk sifat di Thailand
hotel Nepal Hidupan Liar Safari Thailand
hotel Nepal Laman Utama Stayss Di Thailand
hotel Nepal Bulan madu Tour Thailand
hotel Nepal Penerbangan Tempahan Thailand
hotel Nepal Tempat-tempat untuk Lawati Thailand
hotel Nepal Golf Tour di Thailand
hotel Nepal Burung Watching Tour Thailand
hotel Nepal Memancing Tour Di Thailand
hotel Nepal Wedding Thai Tradisional
hotel Nepal Festival Thailand
hotel Nepal Maklumat Umum Thailand
hotel Nepal Kehidupan malam Di Thailand
hotel Nepal Botani Tour Thailand
hotel Nepal Menyewa Thailand Kereta
hotel Nepal Yoga-Meditasi Thailand
hotel Nepal Agro-Pelancongan Thailand
hotel Nepal Thailand Mengenai Kami
hotel Nepal Lawatan ke Di Myanmar
hotel Nepal Hidupan Liar Safari Myanmar
hotel Nepal Eko-Pelancongan Myanmar
hotel Nepal Perkahwinan Tour Myanmar
hotel Nepal Internship Myanmar
hotel Nepal Perayaan Di Myanmar
hotel Nepal Trekking di Myanmar
hotel Nepal Stayss rumah Bayar-Guest
hotel Nepal Buddha ziarah Tour
hotel Nepal Yoga dan Meditasi
hotel Nepal MICE Pelancongan Myanmar
hotel Nepal Tempat-tempat untuk Lawati Myanmar
hotel Nepal Mountain Climbing Myanmar
hotel Nepal Hotel Reservation Myanmar
hotel Nepal Burung Watching Tour
hotel Nepal Menyewa Myanmar Kereta
hotel Nepal Memancing Ikan Di Myanmar
hotel Nepal General Info Myanmar
hotel Nepal Mountain Biking Myanmar
hotel Nepal Festival Myanmar
hotel Nepal Golf Tour Di Myanmar
hotel Nepal Penerbangan Perkhidmatan domestik
hotel Nepal Bulan madu Myanmar
hotel Nepal Myanmar Mengenai Kami
hotel Nepal Lawatan ke di Mongolia
hotel Nepal Hidupan Liar Safari Mongolia
hotel Nepal Memburu Tour Mongolia
hotel Nepal Burung Watching Mongolia
hotel Nepal Penerbangan Tempahan Mongolia
hotel Nepal Perayaan di Mongolia
hotel Nepal Trekking di Mongolia
hotel Nepal Rama-rama Tour Mongolia
hotel Nepal Biking Mongolia bermotor
hotel Nepal Bulan madu Dalam Mongolia
hotel Nepal MICE Pelancongan Dalam Mongolia
hotel Nepal Tempat-tempat untuk Lawati Mongolia
hotel Nepal Mendaki gunung
hotel Nepal Memancing Tour Mongolia
hotel Nepal Unta Safari Mongolia
hotel Nepal Hotel Reservation Mongolia
hotel Nepal Golf Pelancongan Dalam Mongolia
hotel Nepal General Maklumat Mongolia
hotel Nepal Mountain Biking Mongolia
hotel Nepal Festival Mongolia
hotel Nepal Perkawinan di Mongolia
hotel Nepal Menyewa A Kereta Dalam Mongolia
hotel Nepal Botani Tour Mongolia
hotel Nepal Mongolia Mengenai Kami
hotel Nepal Lawatan ke Di Vietnam
hotel Nepal MICE Pelancongan Vietnam
hotel Nepal Burung Watching Tour Vietnam
hotel Nepal Yoga-Meditasi Vietnam
hotel Nepal Penerbangan Tempahan Vietnam
hotel Nepal Perayaan di Vietnam
hotel Nepal Mengembara di Vietnam
hotel Nepal Festival Vietnam
hotel Nepal Bulan madu Tour Vietnam
hotel Nepal Hotel Reservation Vietnam
hotel Nepal Kampung Pelancongan Vietnam
hotel Nepal Tempat-tempat untuk Lawati Vietnam
hotel Nepal Mountain Biking Vietnam
hotel Nepal Rama-rama Tour Vietnam
hotel Nepal Golf Tour Di Vietnam
hotel Nepal Laman Utama Stayss Di Vietnam
hotel Nepal Perkahwinan Holiday Vietnam
hotel Nepal Maklumat Umum Vietnam
hotel Nepal Hidupan Liar Safari Vietnam
hotel Nepal Botani Tour Vietnam
hotel Nepal Memancing Tour Vietnam
hotel Nepal Menyewa Vietnam Kereta
hotel Nepal Motosikal Tour Vietnam
hotel Nepal Vietnam Mengenai Kami

© 2012, All rights Reserved
Hotel Nepal com